Blinky
Owner
You can view the page at http://www.predpriemach.com/content.php?r=109-rust-na-onlain-prodajbite-v-bulgaria
Не съм го нарекъл аз, а системата.
За това можем да бъдем сигурни, че ще е от най-развиващите се сфери следващите години. Доста често виждам хора около себе си, които имат интернет в плана си, което за тях означава само едно - постоянно киснене там. Две приложения са задължително включени - facebook & skype. А за браузването, то е ясно, че като се сети за нещо или има нужда да провери - то отваря браузъра и си го проверява. Аз лично съм си купувал дрехи през таблета си. За телефона, сигурен съм, че има и такива хора, които вече са го практикували.Дано онлайн търговията да продължава да се развива. Аз съм фен на онлайн пазаруването, много ми е удобно и ми спестява време за важните неща. За съжаление не всичко мога да намеря онлайн защото има твърде много измислени магазини на тема "евтини маркови дрехи". Само като го видя този надпис и излизам. Имам си тествани магазини - за книги, за компютри, за бяла техника, за обувки, за дрехи, за аксесоари, за парфюми, май са само тези 8).