Сега да кажа и няколко думи как мина семинара. С две думи - мина добре. От началото до края седяха хората, бяха около 30, така и в края +/– 1-2ма.
Калин ги започна от 11:00 и така до към 16:30, където след кратка почивка започнах аз. Представих всичко, което имаш събрано като информация и накрая се събрахме двамата, за да ни задават въпроси. Според мен, не знам до колко нескромно ще прозвучи, но всичко мина добре и представянето на всеки един участник мина повече от добре. Съдя по записките, които участниците правеха, както и по големия брой въпроси след презентациите на всеки един от нас.
В интерес на истината семинара беше доста професионално организиран и реално, ако имаше мащабите на голям, щеше да е доста важно събитие за района. Имаше кетъринг, а хотела, в който бяхме гледаха на нас като на важни гости, защото във Варна този хотел имаше имидж на бизнес хотел. Поне това ми направи впечатление.
Личното си представяне може да оценя на добро, но тук единствено и само хората, които ме гледаха и слушаха могат да кажат. Седях прав, показвах на колкото мен високото табло и говорех по слайдовете си, като давах примери от живота, с които съм се сблъсквал.
След събитието отидохме да пийнем в 8-циферен формат в една българска кръчма, в които имаше адски много вкусотии. Запознах се с много интересни и приятни хора, като част от тях са и потребители тук, разбирайки на по-късно ниво и по време на събитието. Това е в общи линии и се надявам да има въпроси, яко някой прояви интерес. Сигурно ще видя и още няколко в бъдеще. Мерси и за интереса на всеки дошъл.