Avenue.BG Моден, здравен, и светски портал с 1300 авторски статии

DonMakaveli

Well-Known Member
Рейтинг - 93.8%
30   2   0
Домейн Име | URL http://avenue.bg/

Фейсбук страница : http://www.facebook.com/avenue.bg

Дата на Регистрация / Дата на изтичане : http://whois.domaintools.com/avenue.bg

Уникални Посетители за Месец : 26 000 за периода от 05.08.2013 г. до 05.09.2013 г. , като 17 000 са от Google
Всеки ден само от търсачката на Гугъл сайта е посещаван от минимум 500 потребителя, без да се добавя ново съдържание. Ако се публикуват статии във Фейсбук могат да достигнат много повече. Ще споделя по-долу моите резултатите за повишаване на трафика.

Нови посетители : 87%

Page Rank - 2

Уникално Съдържание - Да - 1300 уникални статии с минимум 300 думи и множество снимки

Система : Wordpress, всички джаджи и модули, инсталирани в системата са закупени.

Приходи : Няма приходи, тъй като се използват за реклама на приятелски сайтове.

Цена : 1600 лв
Начини на Плащане : Банков превод

===============================================================

Информация за сайта :
1. 100% Уникално съдържание 1300 АВТОРСКИ СТАТИИ - 90% от статиите са писани от FireFly - член на предприемач.ком, останалите статии са писани по поръчки от членове на предприемач.ком

2. Всички модули са платени. Те осигуряват разнообразно добавяне на статии по три начина : снимки като галерия, номерирани снимки, и снимки с текст на разлистване. Ето един начин на разлистване : http://avenue.bg/lifestyle/beauty/zvezdite-bez-grim-2/

3. Изключително добре оптимизиран и добре позициониран в търсачката на Гугъл. 90% от посещенията идват именно от там.

4. Фейсбук група с над 5000 фена.
==============================================================
Историята на сайта :

Първият ден в който закупих сайта - 05.08.2013 г. го сложих гугъл аналитикс, избрах една статия свързана със секс, сложих я в фейсбук група с 50 000 фена-немного активна обаче, и в сайта за първите 15 минути, докарах 300 посетителя. В същия този ден трафика бе : 1000 - фейсбук, 500 - гугъл, 250 - директен трафик.

- Сайта не е наказван от гугъл

- Няма много входящи линкове освен Гугъл, Фейсбук и директни посетители. По този начин новия собственик може да го добави в други търсачки, както и в множество директории. Това значително ще увеличи трафика към сайта.

- Причината за продажбата е недостиг на време. Сайтът е адски симпатично, и бих желал новият собственик да го направи един силен портал, защото има достатъчно голям потенциал да достига хиляди дневни посещения.

Постарах се да напиша първата си тема за продажба, и моля да пишат само сериозни потребители.

ДОБАВЕНА Е КАРТИНКА, УДОСТОВЕРЯВАЩА РЕАЛНАТА ПРОДАЖБА НА САЙТА. В ДОЛНИЯ ЛЯВА ЧАСТ НА САЙТА - СЕКЦИЯ ''ЗА НАС''

Поздрави!

Последно редактирано:
От: Avenue.BG Моден, здравен, и светски портал с 1300 авторски статии

Както написах в резюмето, не са слагани реклами,освен тези които виждате в момента.
Ако имате сайтове с трафик над 1000 дневни и с добро позициониране на рекламните карета трябва да знаете колко може да е евентуалната дневна печалба. Аз лично никога е съм ползвал този тип реклама и не мога да бъда точен. Имайте също предвид, че от месец май т.г. не е слагано свежо съдържание, с изключение на около 30-ина публикации. Този сайт може да докара огромен трафик от социалките и с налагането му в пространството.

Ще отговоря малко по-късно и на запитванията на ЛС

Сайтът е продаден. Честито на новите собственици :)

Честито на купилия сайта.
А на мен ми е интересно за колко се продаде този сайт, при положение, че в обявата пише, че няма приходи, и няма никакъв трафик (е, освен някъде около 800 човека може да се сметне за трафик за така широко рекламиран "готин", "хубав", "уникален сайт"! ).

Последно редактирано:

Моля, заключете темата.

Честито на купилия сайта.
А на мен ми е интересно за колко се продаде този сайт, при положение, че в обявата пише, че няма приходи, и няма никакъв трафик (е, освен някъде около 800 човека може да се сметне за трафик за така широко рекламиран "готин", "хубав", "уникален сайт"! ).

Горе