N nutrim Member 11 Април 2008 #1 Незнам точно как се нарича, но как мога да разбера колко линка имам добавени на сайта ми в гоогле.ком ? Каде мога да го видя ? 8)
Незнам точно как се нарича, но как мога да разбера колко линка имам добавени на сайта ми в гоогле.ком ? Каде мога да го видя ? 8)
SSH_ON New Member 11 Април 2008 #3 Ако става въпрос за сайта от подписа: Google - 0 Yahoo - 1 (от форума на all.bg)
N netsurfer Well-Known Member 11 Април 2008 #4 не е така, в webmasters tools гледаш входящите линкове ...
N nutrim Member 11 Април 2008 #6 netsurfer каза: не е така, в webmasters tools гледаш входящите линкове ... Увеличете... ще ми кажеш ли по точно откаде, че невиждам никаде
netsurfer каза: не е така, в webmasters tools гледаш входящите линкове ... Увеличете... ще ми кажеш ли по точно откаде, че невиждам никаде
N netsurfer Well-Known Member 11 Април 2008 #7 nutrim каза: ще ми кажеш ли по точно откаде, че невиждам никаде Увеличете... в webmasters tools - links - pages with external links, но ако скоро си си регнал сайта в webmasters tools трябва да изчакаш да мине back link update ...
nutrim каза: ще ми кажеш ли по точно откаде, че невиждам никаде Увеличете... в webmasters tools - links - pages with external links, но ако скоро си си регнал сайта в webmasters tools трябва да изчакаш да мине back link update ...