Извинявам се, че повдигам тема от преди 8 години, но това пък колко да е ново:От: bazar vs prodavalnik
Да не се забравя, че замина и онлайн платформата им за създаване на онлайн магазини – ShopCentrik BG също. Домейна доре е изтекъл и неподновен. Btw, намерих шмекералник/прецаквалник профила на Kamen Yankulov: kamen-red. А самите те определят сайта като „general classifieds“. Иначе ето стара алтернатива – Market DIR@BG.
Bazar-а тъкмо прослушах тяхна реклама по Нова 07:58ч.
Да, не я видях. Мерси за включването.Marketplace by Dir.bg
Днес сполучих писмо от Dir.bg рекламиращи новата си услуга Marketplace. И рекламни материали ми изпратиха.... За човек, който от 15 години не им е влизал в сайта, малко трудно ще го навият да им стане партньор :rolleyes: Някой да знае нещо повече ?www.predpriemach.com
Извинявам се, че повдигам тема от преди 8 години, но това пък колко да е ново:
https://dnes.dir.bg/na-fokus/dir-bg...svoite-chitateli-onlayn-magazin-market-dir-bg
Някой с някакви впечатления и вече да го е разджиткал?
Той се махна отдавна тоя човек. И мнението му е, че това е една от най-големите грешки, които са правили. Поне така ми е споделял преди години.Не знам как така не се намери някой от екипа им да обърне този трафик от мейлите в приходи.
То това не трябва да си работил там, за да го разбереш. Аз имах мейл там, не че ми беше топ мейла, но реално много го харесвах за някакви неща. И плес, с мокрия парцал, мен и така още няколко стотин хиляди души. И малко се оизтаковаха на бранда си.Той се махна отдавна тоя човек. И мнението му е, че това е една от най-големите грешки, които са правили. Поне така ми е споделял преди години.
Май е бил отчаян ход да разкешат, но това не е най-добрия начин.Да, мейл услугата си беше топ. Ама всеки прави грешки, просто тяхната грешка беше доста ключова и, според мен, абсолютно безсмислена.