BETL Добър доход онлайн

Naftex

New Member
Здравейте, ако се интересувате от изкарване на допълнителни доходи фирма Betl.bg ви предлага тази възможност, като станете партньор в техния бизнес за, което те започват да ви плащат от момента на вашата инвестиция. На основата на мрежовия маркетинг работи вече успешно в България над 9 месеца и в зависимост от вашата инвестиция получавате различен доход на ден. Имат над 50 офиса в страната и проекта им е за няколко години. В Азия работят успешно вече над 7 години. Придружени са с различни видове бонуси при активност. Ако желаете да получите повече информация, да се присъедините или да изкажете мнение съм на разположение. Благодаря!

Прикачени файлове

• images.png
    images.png
    9.2 KB · Преглеждания: 15
Последно редактирано:
Още са си тук, може да се включиш ако искаш даже, но ще си последния пътник на влака. Публикувал съм статията септември, цялостният проект работеше от февруари, ако се бяхте включили тогава щяхте да сте повече от доволен. А подигравателното съобщение не знам на каква база е при положение, че 95% от хората изкарахме пари от този сайт за бързо забогатяване 😁.

Придържайте се към добрия тон господине, за да не се придържате за нещо друго после.

Придържайте се към ненасърчаването към пирамиди и заблуждаването на хора за влизането в такива схеми.

Горе