Срина се. Оказа се пирамида наистина. Но mt, педерунгел, мнението ти непоискано можеш да си го държиш за себе си. Разбирам, че след правенето на толкоз много свирки, долната ти челюст не може да се затвори, ама сложи си парцал и недей се опитвай да хапеш, че си беззъб. Или ако имаш мнение, може да го изкажеш, ама без да скачаш с обидите веднага, защото това говори за първосигнално поведение, присъщо на приматите. Сещингс, путьо недоклатен?!
Та аз се зарибих по тая схема от двама приятели. Вярвах на тях, вярвах и на Карлос Насар. Ако не знаете, той беше рекламно лице. А аз много го харесвам като спортист и го следя от няколко години. Градацията му е страхотна.
Моите приятели бяха на + и още са, разбира се. Но те влязоха Септември месец, аз Ноември. От Септември месец до Ноември единия от тях ме облъчваше. Накрая имах малко свободни пари и ги вкарах. И за 10 дни това нещо даваше всеки ден. Никой не очакваше да се разпадне. Още повече, че Карлос има договор с тях за реклама до Март. А те имат платено коледно парти на 21.12 - платено като платено - разбирайте имат зала, ангажирани участници, кетъринг, всичко. Всички мислеха, че до партито ще оцелеят. Аз вярвах, че ще ги има поне до Март, заради Насар. Много здраво си бяха опекли нещата.
С плановете им си избиваш инвестицията за месец и половина, ако не вкарваш хора.
Когато пуснаха преди няколко дни една промоция, на всички ни светна лампата, защото много приличаше на други пирамиди, които съм наблюдавал. Приличаше на т.нар. „опъване на чергата“. Но на всички сетивата ни бяха притъпени от изпечената им работа - парите продължаваха да влизат в уолетите ни, коледно парти предстоеше, Насар благодареше за подкрепата, откриваха се нови офиси. И точно за 3 дни всичко отече. Първо спряха с плащанията, след това искаха да им изпратиш 99usdt за верификация (и доста хора им изпратиха, може би 10% от всички влезнали), след което си изтриха акаунтите, натопиха няколко хора, които да им оберат пишкира и bye, bye. Сега за натопените, аз съм сигурен, че те са намазали повече от т. нар. "партньори", към които се причислявам и аз. Но съм също така сигурен и че не са те жертвените агнета, които трябва да виним.
Човек трябва да признава грешките си. В случая аз сгреших, за което се извинявам на форума и на всички, които ще прочетат това!
Лично за мен си научих урока, понеже за 2 месеца в такива схеми (3) изгорях с достатъчно пари. Урокът за мен е - без подписан договор, лична среща с човека, който е отговорен за идеята и запознаване с бизнес идеята/плана в детайли, пари не давам. Особено, когато се отнася за 4 цифрени суми и повече.
Та да,
@nikolai.mt , изгорях с пари. Стана ли ти по-хубаво като разбра това?! Защото ако е така, честито, ти си поредния градински трол, който е намерил форум, където да се развихря!
P.S.: Това не е обяснение, не дължа обяснение на никого къде си харча парите, особено на клавиатурни герои с малки пишки, намерили сцена за изява. Това е историята на нещата за мен и своеобразно извинение за пълненето на кофата на форума.