От: .bg домейни за продажба
Аз (освен ако не съм се объркал нещо) доколкото забелязвам сме в интернет форум, а не в сайт за обяви. Функцията на интернет форумите е разни хора да обсъждат разни неща под контрола на модераторите и правилата. Темата е в раздел Пазар и мненията отговарят на правилата. Това че мнението на едни не изнася на други не променя факта, че имаме свещеното право да споделяме впечатленията и знанията си за да бъде максимално информиран всеки участник в темата и да се постигне максимално ползотворна сделка.
Честният продавач на някаква стока няма какво да крие и може да отговори на всеки въпрос без затруднение! Освен това, когато някой има съмнения за спекула и аргументи към тезата си, не трябва да си трае, а незабавно трябва да ги сподели за да е мнението му от полза на всички останали.
Смисълът на този форум е да сме си полезни едни на други (освен ако пак не съм объркал нещо). Възможността за търговийка е странична екстра, която да улеснява посетителите.
П.П. спекула
(лат. specula "наблюдаване") Користна сделка само за търговска печалба.
П.П. 2 На тоя, който си остави малоумната негативна репутация към това ми мнение искам да кажа, че бих му върнал жеста понеже го знам кой е (видях в профила му, че по същото време когато е оставена репутация само той е разглеждал тази тема), но няма да го направя защото съм твърде зает да клатя майка му.