deffnews
Well-Known Member
Има ли някакъв сайт, като https://tld-list.com/ само че за .bg
колко по евтино искаш? за 5 долара няма да намериш те са 5 сайта на кръст дето предлагат регистрация на .бгИма ли някакъв сайт, като https://tld-list.com/ само че за .bg
Регистър.бг.На кой от тези всички 5 може да му се има най-голямо доверие.
Ти не си болен мозък, ти си атрофирал мозък....На кой от тези всички 5 може да му се има най-голямо доверие.
Притеснява го факта, че не може да си го купи от първия, който си изброил.Буквално са пет на кръст. Освен от регистъра, домейн може да си вземеш от:
icn
SH
Delta(jump.bg)
etnhost
Като направо ще си им направя и реклама на последните и хостинга им е повече от приличен.
Кой от тях те притеснява и по-скоро с какво?
повечко саБуквално са пет на кръст. Освен от регистъра, домейн може да си вземеш от:
icn
SH
Delta(jump.bg)
etnhost
Като направо ще си им направя и реклама на последните и хостинга им е повече от приличен.
Кой от тях те притеснява и по-скоро с какво?
Ами, да. В интерес на истината съм изброил тези, които съм използвал или знам, че със сигурност го предлагат като услуга. icd, наприме и в момента го имат обявено на сайта, но до преди месец отказваха регистрациите и мисля, че все още е така.повечко са
- Служебен Регистратор към Регистъра - Регистър.БГ ООД
- СуперХостинг.БГ ЕООД
- Апликейшън Март ЕООД
- БайтОпт ЕООД
- Gransy s.r.o.
- Netim
- МиссХостинг ЕООД
- ЕТН ХОСТ ООД
- Джъмп.БГ ООД
- АЙ-СИ-ДИ-СОФТ ЕООД
- Компютър Маркет ЕООД
- Зета Хостинг Солюшънс ООД
- BOOS SARL
Така е да. Не знаех, че вече са към суперите.Притеснява го факта, че не може да си го купи от първия, който си изброил.
Сърцето ме влече към трибуквения, разумът към петбуквения.Сериозна питанка. Единият е супер разпознаваем, звучен и подходящ за бизнес - 5 букви. Другият е мега звучен трибуквен, но мисля че е подходящ само за брандиране.
Да не е HUI.bg ?Сърцето ме влече към трибуквения, разумът към петбуквения.
Тайна, но не е. Този е запазен за китаец.Да не е HUI.bg ?