Защо мислиш, че като му спреш тока паролата ще се махне?!
Лаптопа ти е за "доверен" сервиз. Пази парола се слага за защита на машината и информацията при кражба или изгубване. Ако беше толкова лесно да се махне, нямаше изобщо да я има...
Ами след като си го заключил.
А след като си загубиш ключа, даваш ли пари за ключар?
аз не съм, го заключвал просто в сервизите някой го е затворил
а и друго слагам от друг лаптоп харда и пак тръгва но защо да търся пасс
забравил съм пасса за biosа на Asus лаптопа ми и сега не мога да влезна в биоса.
аз не съм, го заключвал просто в сервизите някой го е затворил
а и друго слагам от друг лаптоп харда и пак тръгва но защо да търся пасс
За пръв път чувам в някои сервиз да ти заключват лаптопа, без ти да си го поискал...
За да тръгне от друг лаптоп ХДД(windows) трябва тои да е много подобен. Ако включиш друг хард диск 90% ще ти иска да потвърдиш смяната на диска, а няма как да го направиш с заключен БИОС.
правя 2 дяла в единия слагам виндовса и си го инсталирам на първия
елементарно wotson
Елементарно само на теория
Искаш да кажеш, че ще сложиш нов диск, ще го направиш на 2 дяла? Или ще сложиш диск с уиндоус разделен на 2 дяла, и после от втория дял ще инсталираш върху първия. Тука има 2 въпроса:
1. Ако няма уиндоус как ще ти boot-не да стингнеш до D: и да пуснеш инсталация
2. Ако има уиндоус инсталиран на друг компютър, от къде си сигурен, че се тръгне и на твоя....(точно пред малко правихме същата хватка. Идва клиентс с развален диск, носи втори и вика тука има седмица, ще го сложим и готово... да ама не
Даже и да приемем, че уиндоуса стартира на другата конфигурация, сигурен ли си, ще ще ти да преинсталираш уиндоус върху уиндоус?
Какво общо има BIOS паролата с image. И не не слагат imageпо сервизите слагат имиджи
на въпросите
виндоса се инсталира на друг лаптоп
после прехвърляш харда
и в саве моде натискаш екзето от другия дял и се инсалирва чистичък виндус
Или даваш 20 леа за сервиз
А тука вече става друга работаИ го хващат с крадения лаптоп