RealMoney
Well-Known Member
е винаги ли плащам такси
Не е такса, пич. Просто е задължително във портфейла ти винаги да има МИНИМУМ 20 рипъла. Пример: имаш 50 рипъла и искаш да пратиш 40 - няма да ти даде
е винаги ли плащам такси
Тогава да отделям повече пари примерно 100$.. и ще ти пиша да ми помогнеш с покупката.Не е такса, пич. Просто е задължително във портфейла ти винаги да има МИНИМУМ 20 рипъла. Пример: имаш 50 рипъла и искаш да пратиш 40 - няма да ти даде
Аз взех и на 120 на обяд вчера
смятам, че ако го добавят в някоя по-сериозна борса без проблем ще стане 5 цента
след това го разкарвам
ще я листват на няква друга борса: https://twitter.com/BTCZCommunity/status/924290602686173185
цената ще стигне няколко цента до края на годината
Е и аз бих, щото имам почти милион от тия и ще стана автоматично милионер, ама много ме съмнява да стане в обозримо бъдеще.Аз ще го чакам да стане няколко долара и тогава продавам
Е и аз бих, щото имам почти милион от тия и ще стана автоматично милионер, ама много ме съмнява да стане в обозримо бъдеще.
Сега докупих 66 000 по 150 и падна
В tradesatoshi ли ги държиш?Е и аз бих, щото имам почти милион от тия и ще стана автоматично милионер, ама много ме съмнява да стане в обозримо бъдеще.
Сега докупих 66 000 по 150 и падна
около 150 хиляди там за трейдване, другите съм си ги извадил щото им нямам доверие, мтгокс го помните :ДВ tradesatoshi ли ги държиш?
Правилно, нищо в борсите не дръжте, даже тия 150к са много, според мен.около 150 хиляди там за трейдване, другите съм си ги извадил щото им нямам доверие, мтгокс го помните :Д
Има.Тука в форума има ли някой с по солидно количество биткойни? Аз все още се боря да събера първия си , но докато го направя , цената може да стане милион и да съм милионер
аз знам за 2ма Ще е яко някой да има 100тина биткойнаИма.
аз знам за 2ма Ще е яко някой да има 100тина биткойна