CЕРБCCC
Member
да с които никои не търгува....
не можеш да бъдеш сигурен
да с които никои не търгува....
Май няма смисъл да се продава изобщо
Само купуваме
Според този текст скоро ще има биткойн фалирали
https://np.reddit.com/r/Bitcoincash/comments/7f39m0/the_operation_dragonslayer_conspiracy/
Мда, много експерти казват, че много вероятно да има голям спад на цената при което много хора ще се паникьосат и ще продават, но след време пак ще се покачи цената. Въпроса е човек да е хладнокръвен.Аз съм сложил пари, които мога да си позволя да загубя, няма да е приятно да ги загубя, но пък може да спечеля повече
Реално погледнато е възможно да има изкуствено помпене до 10 000, но не ми се вярва да има спад под 4-5к, поне така се надявам де, отделно чисто логически като разсъждавам - дългосрочно цената трябва да върви на горе. Количеството е ограничено, все повече хора искат да участват и да купуват, а огромен процент от хората, които имат биткойни просто си ги държат и нямат намерение да ги продават изобщо. Без да съм някакъв специалист мисля лично, че на пазар, в който има силно търсена стока в ограничено предлагане е разумно нейната цена да се покачва.
Отделно дори да падне цената, попринцип е временно явление, аз да може някоя голяма риба да изкупи евтино биткойните на дребните, които ги продават, защото не могат да си позволят да загубят тези пари. После отново се качва горе...
Аз да попитам една работа, тъй като не съм се занимавал досега с биткойни. Може ли да се пазари по-малко от биткойн, т.е. части от биткойна. Примерно за 100$ да си купиш 0.001 биткойна нещо такова или за 10$ даже. Ако може откъде?
Е супер, ще си натопя и аз човката тогаваЕстествено, че може.
От всяка една борса реално.
Няма минимален размер на покупка.(само виж таксата за теглене от борсата към твоя портфейл колко ще е )
Е супер, ще си натопя и аз човката тогава
А ти коя борса използваш и кой портфейл. Аз съм регнат в койнбейс, но чувам, че може и директно в борсата парите да държиш в кракен примерно. Кой е най-добрият вариант, практиката какво показва?
Мда, много експерти казват, че много вероятно да има голям спад на цената при което много хора ще се паникьосат и ще продават, но след време пак ще се покачи цената. Въпроса е човек да е хладнокръвен.
Аз лично купих по малко от 10 други крипто валути и за месец около 40% имам печалба, дето се вика на сляпо съм купил, което се оказва, че също е добра инвестиция и в новите крипто валути. Повечето са от top 100.