В крайна сметка май другаря Бъфет все пак е прав
А какво го нахраниха някакви пубери, че не разбирал като каза, че ще свърши зле. Е той човека за тва има 80 милиарда
Най-големи загуби от спада на борсовите котировки е понесъл ръководителят на инвестиционния фонд Berkshire Hathaway Уорън Бъфет (трети по богатство в света), чието състояние се е стопило с 5,1 млрд. долара до 85 млрд. долара. Неговият холдинг е най-големият акционер в американската банка Wells Fargo, чиито акции вчера поевтиняха с 9,2%, пише БТА.
Стана, ама делено на 7Биткойна стана ли на 42 000 долара , че нещо ме нямаше в последно време ?
Някой да знае какъв е тоя звяр с 500 % увеличение в тая криза ?
тва е някакъв ташак, ще дъмпят скороТо избивам ама volumе много скромно.... иначе вече е 1000 % +
4800% вече, 20-то място, ако продължава така ще отиде в топ 5 до 3-4 часатва е някакъв ташак, ще дъмпят скоро
Пишеш в бай гошо ripple wallet и теглиш...поне аз така правяМоля, препоръчайте ми портфейл? Тъй като в JAXX / EXODUS не виждам валути като RIPPLE, CARDANO, STELLAR и много други?
Не съм прочел правилно... дефакто за всяка валута която искам трябват и отделни портфейли така ли да го разбирам... ох че сложен тоя бизнес човек да иска да набута някой лев и да не знае как и къдеПишеш в бай гошо ripple wallet и теглиш...поне аз така правя
На мен не ми работи сайта..Аз пазарувам от една малка борса, която е рег като офшорка в Кипър. ОК е за Европа http://www.inter-view.info/2018/01/bitcoin.html?m=1
Пробвай пре някой банер