CryptoInvest
Active Member
Гледам данъчните в Америка са тръгнали на "лов" спрямо крипто-юзърите на Коинбейс. Мислите ли, че ще има такава инициатива и от НАП?
Няма ли кой да те изгони от тук?! От два дни ти чета простотите и не се намесвах, ама прекали! Като сме толкова зле, защо продължаваш да пишеш?Олигофрен ,първо не квичи (писането с големи букви се смята за такова )
Ти си само с четенето и приказването на празни приказки.Явно не си го правил РЕАЛНО.
Затова се потретвам,кажи ми как анонимно и сигурно да обърна на фиат и ти давам 1%
П.П. И още нещо малоумник ,ти видя ли изобщо линка и прочете ли го ?
BTC-E отдавна затвори кепенци ,е има едно нейно подобие в момента,но кой ще вкара повече от 100$ в няква борса където всеки един момент може да ти даде error 404 (пии една студена вода)
И трето ,шматко небесна,аз ти говоря за МНОГО МНОГО по-големи суми !
Грам идея нямаш къде се намираш !
@BlinkyОлигофрен ,първо не квичи (писането с големи букви се смята за такова )
Ти си само с четенето и приказването на празни приказки.Явно не си го правил РЕАЛНО.
Затова се потретвам,кажи ми как анонимно и сигурно да обърна на фиат и ти давам 1%
П.П. И още нещо малоумник ,ти видя ли изобщо линка и прочете ли го ?
BTC-E отдавна затвори кепенци ,е има едно нейно подобие в момента,но кой ще вкара повече от 100$ в няква борса където всеки един момент може да ти даде error 404 (пии една студена вода)
И трето ,шматко небесна,аз ти говоря за МНОГО МНОГО по-големи суми !
Грам идея нямаш къде се намираш !
Олигофрен ,изобщо някога теглил ли си пари ?Най-лесния начин е локалбиткойнс, чрез лични срещи и малки суми от началото.
Олигофрен ,изобщо някога теглил ли си пари ?
Защото ако беше теглил ,щеше да знаеш че първо собственика на BTC-E го арестуваха и борсата затвори, и второ няма нищо АНОНИМНО в локалбиткойнс .Аз съм търгувал и там и данните на продавач и купувач се записват и се пазят во веки веков!
Чакам какво ще роди кривата ти кратуна като следващ урок, как се обменят пари анонимно и сигурно
Сложете му бан на тоя идиот за дезинформация и олигофрения !
А и между другото, той почна с обидите !
п.п. сега видях че тоя същия идиот твърдеше че криптовалутите "били напълно анонимни".
Ясна е работата някъв пиклъо чул преди 6 мес. за биткойн и сега се прави на голямата работа
"Но дали ще споделя е друг въпрос, и отговорът е НЕ.
Направи си труда да прочетеш в интернет
[QUOTE="CryptoInvest, post: 872500, member: 29347 ] "Но дали ще споделя е друг въпрос, и отговорът е НЕ.
статията ти е дадох с цел да видиш как се случват нещата- механиката на нещата.Погледнах статията и видях за какво става въпрос ама ти като си бавно развиващ е абсолютно нормално да не разбереш.
Добре ,ти като си гений ,кажи как да обменя в локалбиткойнс анонимно, като ми взимат всички данни ? ?
После ,след като в тази статия се обяснявало "механиката на нещата" ,кажи как да обменя в BTC-E фиат,като тая борса изобщо не съществува ???
Няма ли модератор тук да му изтрие глупостите на тоя глупак, и да го банне за дезинформация,обиди и спам ??? кой подържа тоя форум ?
Този го добавям в игнора, @CryptoInvest даже не знам що се занимаваш с него, явно нито подбира, нито отбира.
Така и така темата е пълен батак. Отдавна трябваше раздел за крипто да има.Ако продължите така, ще се модерираме. Само споменавам да няма сърдити.
Ако има достатъчно теми, ще се създаде. Даже мисля,че трябва да е някаква секция от Блогчейн технологии или нещо такова.Така и така темата е пълен батак. Отдавна трябваше раздел за крипто да има.
Дай по - конкретен коментар. Какво да купуваме и кое да продаваме.Както казва автора - Било, к'вот било:
https://www.reuters.com/article/us-...oloniex-cryptocurrency-exchange-idUSKCN1GA1N4