white_pawn
Well-Known Member
И само нещо да доуточним с Ремайнд.
Ако купуваш с дебитна, тогава да, може и директно в BNB първоначално, но пак ти взимат 1.8% при превода, понеже ги плащаш с дебитна.
Същата е идеята и в кукойн. Трейдинг таксите си ги отмяташ да са в тяхната KCS, само че там е 20% надолу. За Huobi имаше също някакви неща с това да затвориш пари в техния токен за да използваш отстъпки, но съм я използвал в съвсем кратък период и не мога да съм по конкретен.
Но трейдинг таксите основно рефлектират при много големи суми или да речем, ако си вързал някой бот.
Ето два ресурса, които съм си букмаркнал за справки относно таксите:
И все пак винаги е хубаво да се направи и справка в избраната платформа. Не е гаранция, че в някакви такива сайтове ще е 100% актуална информацията.
Какво точно имаш предвид? Ако държиш BNB и изрично укажеш в https://www.binance.com/en/my/dashboard maker/taker таксите да ти ги взима от наличните BNB-та имаш 25% надолу от таксата. За VIP0 е 0.075%. Тоест прехвърляш си някакви фиатни USD или EUR в профила и си купуваш малко BNB-та. Не е задължително да ги обръщаш всичките в тяхната монета първоначално, понеже по разпространените монети може да ги купуваш директно с фиатна валута. Това говорим, ако правиш банков превод.За бинанс, там хватката е да вкарваш в BNB ( binance coin ), че няма такса нали? И след това си ги развърташ в избраната валута?
Ако купуваш с дебитна, тогава да, може и директно в BNB първоначално, но пак ти взимат 1.8% при превода, понеже ги плащаш с дебитна.
Същата е идеята и в кукойн. Трейдинг таксите си ги отмяташ да са в тяхната KCS, само че там е 20% надолу. За Huobi имаше също някакви неща с това да затвориш пари в техния токен за да използваш отстъпки, но съм я използвал в съвсем кратък период и не мога да съм по конкретен.
Но трейдинг таксите основно рефлектират при много големи суми или да речем, ако си вързал някой бот.
Ето два ресурса, които съм си букмаркнал за справки относно таксите:
2021 Crypto-Exchange Fee Comparison | CoinTracker
Many exchanges hide fee structures in the fine print and confuse users with overlapping fee structures and discounts.
www.cointracker.io
Withdrawal Fees on Cryptocurrency Exchanges
Comparison of cryptocurrency withdrawal fees, in nominal and fiat value.
withdrawalfees.com
И все пак винаги е хубаво да се направи и справка в избраната платформа. Не е гаранция, че в някакви такива сайтове ще е 100% актуална информацията.
Да, знам го това, но и там, ако си забелязал отдолу се вижда откъде идват данните. От форумите, дето такива като нас пишат, така че няма лошо.Добре си си направил труда, но има сайт с тази цел, който поддържа актуална информация:
Последно редактирано: