Само че лекичко си се объркал. Аз не цивря на никой, не ми пречи това че си инакомислещ. Най-много да игнорна някой ако влезе в режим на селски тарикат и почне да псува мен или дори някой друг.Айде, разцивряй се на Блинки, и без туй тука стана брутална цензора и пропаганда! Само ъп и нови парадигми, дори няма да е зле и да пеете песенки като сектантите.
Значи някой не ти е баш на акъла и айде лелка станал! Що народ изгуби свежа кешовица, докато си store-ва valie-то... С бензин ще гасите пожар!
И за пореден път казвам - според мен Биткойн и криптовалутите към момента са почти напълно инструменти за спекулация. Както Mat каза 90-95%... аз бих увеличил числото на 98% спекулация. Всички негативи дето се присъждат на Биткойн и останалите койни са така... освен когато в някои моменти спират да бъдат важни за участниците в тази пирамида. Просто не можеш да отречеш, че Биткойн и останалите криптовалути периодично правят ебаси бума. Може да не те кефи, може да те е яд, може да мразиш всички дето наричаш сектанти, но не можеш да го отречеш.
Пак ти казвам, ако искаш с нещо да помогнеш на хората да не си изгубят кешовицата, научи ги как правилно да спекулират. Ако можеш. Иначе в момент когато им е кеф да си набутват кешовицата да седиш да им приказваш какви глупости вършат... същото като да искаш да възпреш тийнейджър с бушуващи хормони - мисия невъзможна.
И преди Биткойн да съществува фиата си е имал същите негативи. Още по-точно от този момент през 1971 (Mat задължително да гледа):Хаха, хем си признавате, че ви вълнува единствено келепиреца, хем обаче продавате мурафети и парадигми, уж че ще борите кеша. Хем се борите с нещо хем това ви е крайната цел.
Айде да ви видя, затваряйте пазара към омразния ви фиат! Разменяйте койнове само с/у ток, брашно, кибрит, сол...
Като оня виц, свършили ракетите на Хизбула, и евреите предложили да им продадат малко, че да продължават да обстрелват евреите