Уж инвесторите големи, пък лафовете кат на селска кръчма. Ама плащал ми някой да хейтя, ама яд ме било, ама набутал съм се бил. Нищо подобно, кефи ме цирка до какви висоти стига. Преди години ползваха етера да развъждат крипто котки, и мрежата се насра от претоварване. Сега нови висини, някакви милиони уж, за сиво квадратче с невидима черна точка. Тъй и не я намерих. Кво да направя, футболът не ме забавлява. Крипто циркът е класи над него.
В кви теми да участвам, дайте линче да питам колко струва ФБ страничка, и как да събирам лайкчета. В Тийнпроблем обсъждат същите неща.
В кви теми да участвам, дайте линче да питам колко струва ФБ страничка, и как да събирам лайкчета. В Тийнпроблем обсъждат същите неща.
Един риг харчи колкото телевизорите на цял блок. Уж за децентрализация приказват, пък половината биткойнове ги държат 300 човека. Гигавати разпиляна енергия, пък децентрализацията тъй и не им се получи.Тока който се харчи за биткойн не е изхарчен безсмислено. Това няма да ти го обяснявам, загуба на време е. За едни може да е просто загубен ток за нещо безсмислено, но пък за мен хората които гледат телевизия уействат ток също. Въпрос на гледна точка е приятелче.
Хихи, над 50 % спад на етера и почти 80% срив на Догитата... Лека корекция викаш...И да вметна нещо, хапчето уцели локален връх вероятно, но не мисля че цикъла е приключил все още. Разбира се, може и да греша.