Ами не чети! Ама и не лъжи! Не съм казал, че не го харесвам. Крипто истерията чак понякога ми е обидна, колко може да се зомбира човек. Хем виждате, че съм прав, алт-шитовете на дълбока загуба, за по-малко от мандат на селски кмет.Киро и той не харесва Биткойна.
(мързи ме да ви чета)
Абе пич ти пиян ли си? Казах, че върху БИТКОЙН ГОЛД, БИТКОЙН САТОШИ ВЕРШЪН имаше 51% АТАКА, а не върху блокчейна на БИТКОЙН, ПРОСТО БИТКОЙН. Нали се сещаш каква е разликата.Кви аргументи, сам каза, че имаше успешна 51%-ова атака. После ревъртват блокчейна, па спирания па разправии, па изчезнали транзакции.
Върху първия, основен биткойн имаше успешна 51% атака, и съм пускал доказателства точно в тая тема.Абе пич ти пиян ли си? Казах, че върху БИТКОЙН ГОЛД, БИТКОЙН САТОШИ ВЕРШЪН имаше 51% АТАКА, а не върху блокчейна на БИТКОЙН, ПРОСТО БИТКОЙН. Нали се сещаш каква е разликата.
Всички алткойнове се оказаха дърт балон, етерът още не се е пукнал, всички други са под 50% от предходния балон. Нещо имаш ли напротив, ако да - дай ми линкче. Тъй като кълнеш си като талибанин, дето неговия господ бил най-правилния.ПС: Сега те разбирам, нокойнър от 2012-2013. Имаше песен по едно време в един известен форум за хора, с подобно мислене като твоето. Кавърът е още от 2013-2014, та тогава пак се лафеше за БАЛОН, ШОК ЩЕ ВИ ОБЕРЪТ ПАРИТЕ БИТКОЙНЯ Е СКАМ и бла бла бла.
Ох на дяда предприемачите, дето пускате теми "какво бих инестирал АКО ИМАХ 1000 лева".Ако следващият ти отговор не е адекватен, блокирам те и не се занимавам повече с теб. Моето време със сигурност е по-скъпо от твоето, с оглед на това, че си 24/7 във форум за предприемачи, а същевременно спамиш някакви безсмислени работи.
50% надолу от върха, ама няколко стотин процента преди това нагоре, които защо ли ти се губят някъде по сметките. Опитаваш се да изкривиш реалността през твоята си призма, ама греда (то не е прецедент при теб, де).Всички алткойнове се оказаха дърт балон, етерът още не се е пукнал, всички други са под 50% от предходния балон.
Това е последният цитат на твой коментар, защото след него ще те блокирам.Върху първия, основен биткойн имаше успешна 51% атака, и съм пускал доказателства точно в тая тема.
Имаше форкове, и тия пулове умишлено си намаляват хешрейта, сплитват към пак техен си друг пул. Точно никакъв проблем 51% атака на Биткойн segwit, или баш дъртия динозавър. Туй е най-примитивното крипто.BitFury Pulls 1PH/s of Mining Power from Ghash.io Amid Community Uproar
Due to fears that Ghash.io would reach 51% of the bitcoin network, BitFury is withdrawing resources from the pool.www.coindesk.com
Другите които могат да правят каквото си искат с него е дето му правят ъпдейтите.
На крипто фанатик няма как да ги обясниш тия неща, по простата причина, че сте потребители, и няма лошо в това.
Гледате в тавана и правите технически анализ в резултати от рулетка.
Всички алткойнове се оказаха дърт балон, етерът още не се е пукнал, всички други са под 50% от предходния балон. Нещо имаш ли напротив, ако да - дай ми линкче. Тъй като кълнеш си като талибанин, дето неговия господ бил най-правилния.
Ох на дяда предприемачите, дето пускате теми "какво бих инестирал АКО ИМАХ 1000 лева".
Пускам сАлза и си го местя в другия крачол. Няма да успея да преживея, че крипто фанатик щял да ме блокира. Прекалено жестоко е!
Винаги може да намериш възходящ тренд, дори при най-калпавия крипто шит.50% надолу от върха, ама няколко стотин процента преди това нагоре, които защо ли ти се губят някъде по сметките. Опитаваш се да изкривиш реалността през твоята си призма, ама греда (то не е прецедент при теб, де).
Ей ти цифри на месечни кендъли:
Етириум
Виж файлът 22006
- 845% нагоре за година назад
Виж файлът 22007
- -17% корекция от ATH. На твоята графика може и 50 да са.
ADA
Виж файлът 22008
- 2680% нагоре за година назад
Виж файлът 22009
- -27% корекция от ATH
XRP по-скромно:
Виж файлът 22010
- 333% нагоре за година назад
Виж файлът 22011
- -40% корекция от ATH
Дори и толкова споменавания от теб Лайткойн да видиш, то пак е над нивата си отпреди година. DASH и той.
Ако все още не разбираш, за допълнително ограмотяване следващият пост може да включва бавно четене и инфографики.
Аз се чудя кой ми пръдна на дедовия, то ти си бил!Това е последният цитат на твой коментар, защото след него ще те блокирам.
А това е нещото, което ти правиш. Що ли като го напиша аз така веднага загравяш, но продължаваш да си дрънкаш едни и същи глупости, които са точно обратното, но с минусовите стойности? И дори в моя случай не намирам случаен възходящ тренд, ами точно за последната една година, в която адопцията на биткойн и криптото, като цяло, е по-височка от преди и тепърва ще продължава да расте. Тоест, дори и хората, които са влезли през последната година, са на плюс.Винаги може да намериш низходящият тренд, дори при най-калпавия крипто шит.
И за Догито тъй се дървехте. Тръгнахте кат' аслани, върнахте се кат' насра...и тепърва ще продължава да расте.
И не само той, и аз ти пръдвам на дедовия.Аз се чудя кой ми пръдна на дедовия, то ти си бил!
Цитирай да видим... Иначе сме ти ги слушали приказките от 1001 нощ.И за Догито тъй се дървехте.
Еми в тая тема, само преди няма и 3 месеца. Ако мислиш, че ще тръгна да ровя да ти доказвам, значи си в грешка.Цитирай да видим... Иначе сме ти ги слушали приказките от 1001 нощ.
И за Догито тъй се дървехте. Тръгнахте кат' аслани, върнахте се кат' насра...
Какво значи манипулирано Като има цял екип от хора девелопери назначени от Мъск към тоя проект... Ако подобренията им са сполучливи ще се превърне в един от най-добрите блокчейни и тогава? Да не би Мъск да те кара насила да купуваш или продавашДогето е друга бира. Супер манипулирано от ония пич с батериите, без да носи отговорност за постовете си в Туитър. Всеки сам си решава, кръста си е твой.
Какво значи манипулирано Като има цял екип от хора девелопери назначени от Мъск към тоя проект... Ако подобренията им са сполучливи ще се превърне в един от най-добрите блокчейни и тогава? Да не би Мъск да те кара насила да купуваш или продаваш
Трябва да се разбере вече, че няма такова нещо най-добър блокчейн. Всеки блокчейн си има характеристики - размер на блока, време на блока, награда на блока - и всяка от тези характеристики когато се промени, това има едновременно положителна и отрицателна страна. Въпрос е на баланс между тези характеристики спрямо целта на блокчейна.Ако подобренията им са сполучливи ще се превърне в един от най-добрите блокчейни и тогава?
Казах ти, че ми е все тая и нямам кауза. Имам дерт някой да ми поеме маркетинга, аз да прекомпилирам Етер или нещо друго по избор, с някои подобрения. Имам идеи какво точно липсва на криптото да стане пари, и може да побутна в тая посока. Имам и тия умения, и време.Че ти толко време си изгуби тук да загубена кауза, сега изведнъж като се стигна до защита на тезата, почна да си цениш времето... Ядеш един по един блок и скоро ще трябва да си правиш нов акаунт, да не си пишеш сам. Пък видиш ли ти, може да си възобновиш стария.
В грешка си, забавлявам се. Като им покажа как се обезценява златото им и се наси... (сещаш се).противниците и те доста енергия харчат за оборването им.