Като гледам, биткойня е 12-та седмица предимно на червено, което зове за два варианта - ход нагоре или още толкова време в червено. Поне така са били нещата в историята, горе-долу. И то обикновено по-продължителните (повече от 3 месеца) еднопосочни серии са нагоре. Така че аз поне съм настроен сега за зелено.
Освен това, всичкото койни са умрели у кожата си. Дори тези дето бяха шампиони през първата половина на миналата година са над 60% надолу, да не говорим за мнозинството знайни и незнайни по-малки койни, много от които почти или направо са стигнали нивата си от 2020. Въобще, положението е яко шит (за радост на Ванчо), срам и позор, и е недопустимо да се вмирисва повече. Не че е невъзможно (Ванчо стиска палци), но просто има такива моменти, които виждам като крайно разочароващи, при които си казвам, че от криптото вече не става и чеп за зеле. И тогава нещата се въздигат.
Аз вярвам в манипулацията на тоя пазар (с главното участие на ексчейнджите), и едно от свойствата на манипулацията е, че след като докарат нещата до просешка тояга, сменяват рязко посоката нагоре. Иначе ако не се спаси пазара навреме, може да умре, а това е достатъчно голяма индустрия за да не се допуска такова нещо. Макар че аз съм толкова разочарован от представянето на повечето койни, че за мен вече са умрели. Нещата в тая индустрия са потънали повече от необходимото. Толкова, че ако бях ексчейндж, вече щях да се питам с какви трикове ще привличам бъдещите си жертви.