Не трейдвам и не претендирам да ги следя, но от време навреме пускам разни анализи в тубата.
Да, ти разпространяваш FUD и стени от текстове. 0 value.
Не трейдвам и не претендирам да ги следя, но от време навреме пускам разни анализи в тубата.
Пък за стока ти ще кажеш - що за компания е това, щом шефчетата само продават каквото имат, откакто са публични, явно много вярват в компанията.
А делото какво е? От преди 10 дни, съдят и публичната компания?
Какво друго може да се очаква от @metaverse, специалитета му е да се прави на ударен всеки път когато някой го хване, че бърка, което явно се случва доста често.... ама щом не ти се отговаря, и 4 пъти да те питам CoinBase регулиран ли е или не е ,ти не ми отговаряш, и ми въртиш и сучеш за публичната им компания...
Какво друго може да се очаква от @metaverse, специалитета му е да се прави на ударен всеки път когато някой го хване, че бърка, което явно се случва доста често.
Дори не е въпроса дали бъркаш или не, а че вместо да отговориш на каквото те питат 2-3-4 пъти, ти заебаваш и си продължаваш с твоите акции.В какво точно бъркам що се отнася до продажбите от инсайдерите в COIN или общия сантимент?
В трейдинга и инвестициите има два интересни термина, които със сигурност ги знаеш - undervalued и overvalued. Означават, че даден asset може да е оценен неправилно и в двете посоки - надолу или нагоре. И то неправилно оценен с неограничен размах в цената, а и във времето. Еле па ако шортиш с leverage, с което допълнително увеличаваш неправилната оценка.Малко като "Биткойн е скам!". В същото време не смее да застане зад думите си и да шортне BTC...
Мъка. Тъжно.
Thief steals $1 million of Bored Ape Yacht Club NFTs with Instagram hack
Just one of the stolen Apes was worth over $350,000.www.theverge.com
Трябва да знаете, че съм един от най-бързите намирачи на новини.
Чудно, комедия ще го преведе първа.
It's a pyramid scheme and the only way to protect the value of it is to take out some loans to buy more to cash out the people who want to exit so people don't realize it's a pyramid scheme. Coinbase is gonna be a very dead company when it all falls apart.
Wait, so they don't actually have any real money, so they have to borrow real money to pay off the debts of their imaginary money, because presumably the imaginary money isn't actually accepted anywhere and can't be used as real money.
I can't wait to see what happens to the crypto-bro that approved this loan in a few years.
It's a bold move cotton, let's see how it plays out.
So they’re borrowing money to fund expenses because no one is buying coins? This is what I mean when I say crypto is a macro economic contagion and growing. Anything bad happening in the Ponzi Economy will affect the real economy.
Вчера ме изуми! Като кодер би трябвало да си наясно, че 90% от простотиите дето са ти напълнили главата за криптото са лъжа.Ей, аз вече от доста време (достатъчно за да получа професионални изкривявания) се занимавам с програмиране, а в програмирането целта е да се намират решения на доста проблеми, които да се напишат под формата на код, който код трябва да е правилно структуриран, иначе много бързо се превръща в неуправляем злодей. Решението на всеки проблем е добре да е максимално просто, но простотата е най-сложното нещо за постигане. То си е процес на неколкократно опростяване и разместване на кода (рефакторинг). Т.е. пише се нов код, в даден момент той започва да работи правилно, но не се оставя в това състояние, а се пренаписва и пренарежда докато започне не само да работи, а и да изглежда добре. Като цяло се изгражда нещо сложно (цялата програма), но с максимално опростени и добре напаснати компоненти (отделните части на програмата). И като казвам, че програмата е сложна... добре е и тя да е проста за използване Въобще програмирането представлява постоянно опростяване на сложни неща.
А пък за да се намират решения се използва търсачка, четат се коментари, задават се въпроси ако трябва, научават се нови неща. Изследователска работа Може понякога да има няколко възможни решения - тогава се преценява кое е най-доброто в случая.
Та предполагам и световната политика я гледам по този начин. Наблюдавам проблем, използвам търсачката за да намеря какви решения има този проблем, избирам си най-доброто към момента, пробвам да го опростя и го използвам докато не се наложи да го сменя с друго решение. Но много често решавам сам да си сътворя решение (да си напиша я библиотека, я цял framework), въпреки че отнема много повече време и усилия от това да използвам готови варианти
Шок и ужасВсе още никой не се хвали с покупки, а цените стават все по-привлекателни.
Аз пък днес си купих още 320 Cardano, че не бях взимал отдавна. Стейкнал съм вече почти 16к без да броя rewards.
Утре ще пазарувам и QBIT за шарения.
Виж файлът 23981
Шок и ужас
Уорън Бъфет: Не бих купил всичките биткойни на света дори за 25 долара
Навярно е трудно да открием човек, който да не е чувал поне веднъж името на Уорън Бъфет. Бидейки един от най-богатите хора в света, главният изпълнителен директор на Berkshire Hathaway, един от най…www.kaldata.com
Понеже си фен на най-големия борсов спекулант и манипулатор в "наши дни". В миналото има по-големи.Бъфет купува само каквото разбира и е един от основните му принципи. Българите няма как да го асимилират това, защото те винаги разбират от всичко.
Например арбитража с ATVI се води от помощниците в Berkshire, не от самия него, защото той не разбира от tech.
Edit: Калдата бре човек...
За твое успокоение. Един ден криптото. Най-вероятно биткоините ще се котират реално. Бъфет го е страх от това време. Не си мисли, че е изкуфял или не разбира.Бъфет купува само каквото разбира и е един от основните му принципи. Българите няма как да го асимилират това, защото те винаги разбират от всичко.
Например арбитража с ATVI се води от помощниците в Berkshire, не от самия него, защото той не разбира от tech.
Edit: Калдата бре човек...