Между другото, аз преди казах, че не виждам нищо необичайно в криптото, но тая ситуация с Luna принципно има потенциал да бъде необичайна и да срине крипто пазара... ако се прихване от съответните манипулатори. Но ако не се прихване, просто ще мине така между капките, ще се забрави за седмица и няма да има дългосрочно отношение към цената. Сега определено цените вървят надолу, но мисля че е натурално движение, което случайно съвпада с проблемите на Luna..Възстановяването на Луна е 50 на 50.
От моите наблюдения, най-често когато големи движения са свързани с конкретна новина, тези движения се случват преди новината да е имала възможност да обиколи света и действително да е станала новина за хората. И после казват - еди кой си койн се срина ЗАРАДИ новината. И то такива новини обикновено са тъпи. Това са нечии туитове, добавяне на някой койн в Coinbase или Китай за пореден път забранявали криптото.
Друг път се случва нещо съществено, обаче не се отразява по никакъв начин в цената. Например изгърмял някой ексчейндж, exit-scam-нал някой койн, 51% атака.
Оооо, аз обичам да се изразявам крайно и да кажа "те така са нещата и това е положението". Друг път предпочитам неутралната среда. Истината винаги е по средата, но крайностите са по-забавни. Грехота е Биткойн да стигне такова ниво и да не удариш едно крайно предположениеПросто отбелязвах какво си писал. Ако беше написал "предполагам няма да мине $30к" нямаше да те ебавам.
Отделно можем да говорим за това какво означава думата "мине". Ако мине, но много бързо се върне обратно... технически цената е минала под нивото, но не е останала, не е минала за постоянно, само е пробола. Ако сега до края на деня реши да се изстреля обратно нагоре, то пак ще е такова пробождане, а това че пробождането е стигнало малко по-ниско - това е нормална неточност Макар че дъното сега е някъде 27k, което е 10% неточност от 30k... ба мааму и неточността
Вече за да мине и да остане, трябва действително да падне още по-ниско, че да се образува някъв рейндж. 10% е слабашко, не става, трябва да се смъкне още повече
Ами и аз сега съм булиш, нали затова казах, че е добра идея да се пазарува Ама ти ми спориш и в същото време си купуваш CardanoИ както казах по-горе аз съм булиш за крипто. Затова днес ще купя още малко Cardano.