Ужас!
Поръчвай дом периньона …
Аз лично на тоя етап не се притеснявам за Бинанс и не мисля да вадя нищо от там, а там ми е всичко. Ще си преоценявам подхода ако има значителен спад на BTC надолу от този момент.
Ko стаа ко стаа, да се надам ли на сигурна пенсия, бай Хойн на 1/4 от върха, Солана от 250 я гледам на 13 в момента...За туй ли даже банката ти и пенсионният ти фонд вече имат BTC в част от портфолиото си?
Друг е въпроса колко нови услуги са базирани на блокчейна като аутентикация, верификация на процеси и др., но тях няма смисъл да ги обсъждаме с талибани.
Тъй е, лая щото вие имате 2 лева, които от два станаха на стотинки. И аз ако можех кат вас, една по една почнаха да окапват кат гнили круши. То не бе Солана то не бе Тера Луна.Нямаш за 2 лв крипто, а ръсиш простотия от 50 страници назад.
Искам!Тъпирчо, искаш ли бас за 10 к лв да ти покажа четири цифрена сума, която ще спечеля от Доге, ако сега продам, защото нали е най-големия скам? Ама вие форумните мишки освен да циврите колко лошо било всичко в този живот друго не знаете. Бягай от темата...
Час по - късно