За пръв път виждам да скача с по 200$ в секунда.Час по - късно
Дигиталното злато върти кат брояч на такси копърка. 500 долара в час, вътрешно. Как не ви е срам да сравнявате със злато!
За пръв път виждам да скача с по 200$ в секунда.Час по - късно
Дигиталното злато върти кат брояч на такси копърка. 500 долара в час, вътрешно. Как не ви е срам да сравнявате със злато!
Нямам бе, от водомера ти пиша.Ванчо, добре че е криптото за да имаш такива радостни моменти в живота Че иначе както е казал @Leverage, май и 2 лв нямаш.
Ми то и златото не е на никъде. При нормални условия от короната насам трябваше да е сигурно 2 пъти нагоре, а то почти не е мръднало. Което значи, че се е сринало като стойност барабар с долара. И златото е под централизиран контрол, колкото не можеш да си представиш.Как не ви е срам да сравнявате със злато!
Не историята, а ти не помниш. Хиперинфлациите са толкова регулярни, колкото и земетресенията.Такава хиперинфлация историята не помни.
Що все с $ се равнявате бе, нали хартийки и цифрички в компютър. Сравнявай бай хойн със злато! 75% загуба от АТН.Ми то и златото не е на никъде. При нормални условия от короната насам трябваше да е сигурно 2 пъти нагоре, а то почти не е мръднало. Което значи, че се е сринало като стойност барабар с долара. И златото е под централизиран контрол, колкото не можеш да си представиш.
Нали каза да се засрамя, че сравнявам със злато, а.к.а божия биткойн?Що все с $ се равнявате бе, нали хартийки и цифрички в компютър. Сравнявай бай хойн със злато! 75% загуба от АТН.
Еми след 10 г. е много вероятно да са вътрешно. Златото е фетиш откак има човечество. Римските жълтици - сам си сметни доходност за 2 хиляди години.Нали каза да се засрамя, че сравнявам със злато, а.к.а божия биткойн?
Да напомня за графиката, дето пуснах, показваща как 7+ години не могат тия, които са купили през 2012г. да си изкарат парите от това злато?
За пореден път ти казвам, че ATH е цената, на която най-вероятно един единствен човек е купил даденото крипто. Един, а не всички, както го представяш. Престани да се правиш на малоумен... или си?Що все с $ се равнявате бе, нали хартийки и цифрички в компютър. Сравнявай бай хойн със злато! 75% загуба от АТН.
За което пък време криптото е направило не знам колко балона. Пък който продал-продал. Който тепърва вкарва кинти, още от сега да се готви психически, че като види балон е най-добре да разтоварва кошницата, а не да я товари още. Товаренето се прави в моменти като сегашния.Да напомня за графиката, дето пуснах, показваща как 7+ години не могат тия, които са купили през 2012г. да си изкарат парите от това злато?
Хубо, да не е в гъза, около гъза да е!За пореден път ти казвам, че ATH е цената, на която най-вероятно един единствен човек е купил даденото крипто. Един, а не всички, както го представяш. Престани да се правиш на малоумен... или си?
Все туй оправдание, кат се наакате.Е хубаво, 75% надолу. След колко % нагоре преди това, а?
Напълно съгласен. Даже вече думнах целия бюджет дето бях определил и се чудя дали да не скачам за още.Товаренето се прави в моменти като сегашния
Не знам, хората чакат 500 за хойн.Напълно съгласен. Даже вече думнах целия бюджет дето бях определил и се чудя дали да не скачам за още.
Само дето в днешно време повечето хора знаят по-добре какво е Биткойн, отколкото злато. Да, всеки е чувал думата, ама колко % от населението са виждали и докосвали истинска златна монета? Хората кеша пренебрегват все повече и повече, какво остава за златото.Еми след 10 г. е много вероятно да са вътрешно. Златото е фетиш откак има човечество. Римските жълтици - сам си сметни доходност за 2 хиляди години.
След 2000 г. за хойна ще пише като за най-мащабната пирамида. понци далавера.
Периодичнист бе, Ванчо. Върви нагоре, надолу, нагоре, надолу, нагоре, надолу... сложи си графиката на по-голям мащаб и ще видиш. Ама не, сега като си видял малко червени свещи и вече си мислиш, че никога повече няма да има зелени.Все туй оправдание, кат се наакате.
Имал съм злато. Монетите са запечатани. имало вкус на канела, ама как да го пипна?Да, всеки е чувал думата, ама колко % от населението са виждали и докосвали истинска златна монета?
Честно казано не го бях чел тоя форум, ама от тази тема конкретно не мога да си извадя много позитивни изводи за коментиращите. Както и да е, аз съм си сложил парите и ще си отговарям с тях ако се окажа сбъркал. Да се опитваме да гадаем на БТЦ цената е губене на време.Не знам, хората чакат 500 за хойн.
Пак се връщаме на момента с ATH. Пика беше някъде 1900 долара, но всички ли са купили на тази цена? Също така, някой спрял ли ги е да долар-кост-авериджват след това?Същевременно златото е 60% нагоре ако си купил преди 5 години, ама това ходи го обяснявай на оня от пика през 2012г. дето не могат да си покрият инфлацията дори в момента.
Генерираните преизкопани хойни са число с 20-тина нули. За всеки на земята има по 100 милиарда хойна. Успех в печалбите!Честно казано не го бях чел тоя форум, ама от тази тема конкретно не мога да си извадя много позитивни изводи за коментиращите
"Хойна" BTC ли е или и други? Аз само BTC купувам, друго нямам в тая сфера и не планирам да имам, освен ако метавърса нещо не ме подкукороса за валидатора му.Успех в печалбите!