Средната ми цена е доста под сегашната, така че продължавам да си купувам всеки месец. Като достигна средна около 25-7 вече ще спра за тоя цикъл и ще наблегна повече на злато за пенсионния/здравен фонд.Някой тук купува ли още BTC
Средната ми цена е доста под сегашната, така че продължавам да си купувам всеки месец. Като достигна средна около 25-7 вече ще спра за тоя цикъл и ще наблегна повече на злато за пенсионния/здравен фонд.
Идеята ми е тогава вече да имам доста прилично количество от него. Затова почнах да купувам по няколко кюлчета всеки месец. Иначе не съм млад, ама до пенсия са си май около 30 години, и ако все така си купувам дотогава всичко ще е наред
Къде са тези биткойни? В какво ги държиш?Имам малка сума в биткойни и искам да ги обменя за евро или долари? Кой е най сигурния начин да го направя, понеже досега не съм продавал биткойни или други крипто валути?
Имам малка сума в биткойни и искам да ги обменя за евро или долари? Кой е най сигурния начин да го направя, понеже досега не съм продавал биткойни или други крипто валути?
Къде са тези биткойни? В какво ги държиш?
Произволен exchange. За малка сума няма никакво значение що се отнася сигурност.
Ако са в ledger може директно през него. Само трябва да се свърже с любим exchange.
Кои exchange сайтове са с добра репутация? И какви комисионни взимат?
Просто това крипто е много добре в това да не можеш да си харчиш парите свободно и лесно, и да ти се губи валюту овър тайм, и да е централизирано в половин дузина отрепки, които контролират половината пазар, докато две шепи други отрепки контролират другата половина. Идилийка.
Значи ще имаш, но имаш различни вариантиЩе имам ли проблем с прехвърлянето на парите от exchange сайта в банковата ми сметка? Имам сметка в ЦКБ, и дебит карта свързана към нея, но в сайта на ЦКБ гледам са написали че не приемат трансфери от и към сайтове занимаващи се с крипто търговия.
Ще имам ли проблем с прехвърлянето на парите от exchange сайта в банковата ми сметка? Имам сметка в ЦКБ, и дебит карта свързана към нея, но в сайта на ЦКБ гледам са написали че не приемат трансфери от и към сайтове занимаващи се с крипто търговия.