Монеро също ще върви още нагоре според мен.
е ти си гоуем , аз на 170 мисля го купихГовори ми! взета на 55$ парчето
Аз взех малко рипъл, биткойн кеш и етериум. Обаче гледам, че като биткойн пада - всичко друго пада, така че не знам до колко са самостоятелни и реално дали е възможно да им се вдига цената без това да е обвързано с биткойн.
Пари трябва почнеш да взимаш майАко някой иска съвет за алтове, може да ми драсне ЛС. Вече няколко хора са ми писали, досега недоволен от отговорите не съм отчел
Пари трябва почнеш да взимаш май
Искам да изтегля евро от койбейс по банков превод към сметка, но за да изтегля от тях, първо трябва да потвърдя сметката си като им пратя минимален превод. В момента изглежда почти всички БГ банки, които предлагат СЕПА евро преводи (изискване на койнбейс, кракен..) са забранили преводи от/към компании свързани с криптовалути и към момента е невъзможно да си изтегля каквото и да е по банков превод, сиреч най-евтиния вариант.Не те разбрах? Искаш да си изтеглиш парите обратно от продадена крипто валута. От борса - към БГ банка. Или искаш да изпратиш пари от БГ банка - към борса и да купиш крипто валута?
Ама така предварително да те типнеАко някой иска да tip-не няма да се разсърдя
Искам да изтегля евро от койбейс по банков превод към сметка, но за да изтегля от тях, първо трябва да потвърдя сметката си като им пратя минимален превод. В момента изглежда почти всички БГ банки, които предлагат СЕПА евро преводи (изискване на койнбейс, кракен..) са забранили преводи от/към компании свързани с криптовалути и към момента е невъзможно да си изтегля каквото и да е по банков превод, сиреч най-евтиния вариант.