Аз са набарбальоках.. дали ще качи?
Виж предишното изкачване през юли когато стигна от $0.25 до $1 - две седмици стабилен възход. И тогава изглеждаше непобедима. По същото време и OmiseGo правеше страшен възход, сякаш бяха дружки. Сега IOTA изглежда си дружи с EOS. Но след възхода тогава цената бавно и безславно почна да пада и от $1 стигна $0.3. Т.е. почти целия ръст беше изтрит, това си е 70% спад. Хората знаят, че IOTA е интересна валутка и при един слух лесно се влиза в hype, но по принцип нямат практическа нужда от нея и бавно и тихо се разпродава.
Трудно се използва IOTA, постоянно има проблеми с wallet-а, предполагаемите й качества още не са видяни на практика. Та затова слухове като този за Майкрософт могат да качат цената, но не и да я задържат за дълго. А и май хората са свикнали с такива слухове, нали за OmiseGo се говореше че ще си партнира с McDonalds, ама не се оказа много вярно.
Аз бих бил спокоен за цената - дори да падне пак със 70%, според мен след време пак ще си гони рекорди. Имат голям екип, развива се и няма причина да иде по дяволите завинаги. Аз засега очаквам да направи такова движение -
http://prntscr.com/hjy6ca - и неуспешно да се опитва да се качи нагоре докато бавно и полека пада надолу, както вече го е правила 2 пъти. И ако падне да кажем под долар, пак ще е повече от чудесна инвестиция. Но изненади винаги има, аз очаквах този bull run да стигне най-много до $2, пък то къде се отнесе
Според мен ще ги задмине тези $5.5 - може още тези дни, може и след месеци. Но според мен дългосрочно инвестицията си заслужава и аз поне не виждам притеснения за цената