Интересен въпрос и аз се чудя за това?Едно не мога да разбера, като гледам цената на биткойна в coinmarketcap е взета средно, от много борси.
На някои борси пише, че е 17 000$, на други 14 000$... това означава ли, че мога да купя на 14К от едната борса и да продам веднага на 17К в другата борса?
Едно не мога да разбера, като гледам цената на биткойна в coinmarketcap е взета средно, от много борси.
На някои борси пише, че е 17 000$, на други 14 000$... това означава ли, че мога да купя на 14К от едната борса и да продам веднага на 17К в другата борса?
Интересен въпрос и аз се чудя за това?
Тоест, ако купя от BitFinex На 14,660 и го продам на CoinBase за 15,630.06 ще спечеля близо 1к? или аз съм луд или математиката ми е развалена?Ще ви отговоря така: Ако си купиш кожено яке от завод директно, можеш ли след това да го продадеш за повече в онлайн магазин?
Нищо не ви спира. Но трябват търпение и кохонес ....
лошото е, че не мога да направя директен депозит в битфинекс.. иначе до сега да съм направил набързо 4-5%Ама докато го купиш и го продадеш - цената може и да е вече 13 000. Тия борси постоянно сайтовете им са долу. Аз в Kraken дори не мога се логна. Не знам навсякъде ли е така...