CODEXGIGAS
Active Member
"БИТКОЙН ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ЗАБОГАТЕЕТЕ БЪРЗО"- МЕЧТАТА НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН.
Аз сега купих от скъпите , защото четох че цената се дига заради някакви договори сключени с големи японски компании да им ползват технологията. Освен това рипъла е по бърз за трансфери и има по малко такси от биткойна - което си е предимство. Ще видим докъде ще се качи....Eй тоз рипъл мноо рипа ве, след биткойн милионерите нема ли да има тука някой xrp пенсионер да се пенсионира.
Като си помисля, че преди 6 м. продадохме към 100 000 xrp щото беше някакъв мъртвец ми става лошо
ся ако не кажете че съм пич дет подксазах в темата на 5 цента, е па на ;D
Това е интересен въпрос и аз продадох малко там и сега ми иска верификация и се чудя в коя банка да ходя. Също така имаш ли идея дали трябва да си верифициран с ID, за да можеш да теглиш или е само за покупки ? След няколко седмици се прибирам в БГ и аз ще го мисля, ще се радвам ако постнеш ъпдейти.Регистрирах се в Coinbase.com, за да тегля пари пише, че трябва да ми верифицират сметката.
За целта трябва да им пратя някаква малка сума със SEPA превод и да напиша 1 номер като референция.
Проблемът е, че трябва да отида на гише в ЦКБ и да извърша превода. А в имейла в който пратих запитване до ЦКБ ми казаха, че не извършват преводи към сайтове за крипто валути /това ми го отговориха без да уточнявам за какво ми е този сепа превод/.
Някой верифицирал ли е скоро сметка в coinbase, май няма смисъл да ходя до ЦКБ и да се пробвам да пращам такъв превод?
Четох назад във форума частична информация, но нещата се променят бързо затова питам тук за актуална информация.
аз лично бих купил сега bch щот след като ония кавали койнбейс го отблокират при тях ще литне
макар, че ако имах бих държал рипъла докато по капитализация мине биткойна, щото той май ще умре, кой луд ще дава 40$ да прати нещо и ще чака 1 ден, вместо да си прати рипълче за 1 секунда за практически 0 долара комисионна
Регистрирах се в Coinbase.com, за да тегля пари пише, че трябва да ми верифицират сметката.
За целта трябва да им пратя някаква малка сума със SEPA превод и да напиша 1 номер като референция.
Проблемът е, че трябва да отида на гише в ЦКБ и да извърша превода. А в имейла в който пратих запитване до ЦКБ ми казаха, че не извършват преводи към сайтове за крипто валути /това ми го отговориха без да уточнявам за какво ми е този сепа превод/.
Някой верифицирал ли е скоро сметка в coinbase, май няма смисъл да ходя до ЦКБ и да се пробвам да пращам такъв превод?
Четох назад във форума частична информация, но нещата се променят бързо затова питам тук за актуална информация.
тва с прогнозите дето в ютуб бълват клипчета, 10$, 100$ и т.н. са несериозни според менПрогнози за цената на рипъл?
И като влезеш в групата първия пост е "Благодаря, че ме приехте"Какво мислите за системата OPM (other people's money) и как може да се прилага в инвестиции с биткойни? Използвате ли я? Питам защото ме поканиха в една група с 20К членове и сега разучавам. На пръв поглед доста интересно изглежда. Всички са много активни и малко сектантско ми изглежда. Само некви пари хвърчат и се прехвърлят на този и онзи. Постоянно сделки с биткойни. Не знам на какъв принцип админа ме покани. Американец е. Само с лична покана влизаш иначе не става. Гонят разни нива. Сребро, злато, платина.
И като влезеш в групата първия пост е "Благодаря, че ме приехте"
Почва да ми става ясно, че не е толкова трудно да те метне приятел, че е милионер от биткойн и работи за майкрософт ли, каквото беше там.