За това, като направиш % печалба си теглиш парите
Къде?
За това, като направиш % печалба си теглиш парите
Аз щом инвестирам смятам че цялата крипто сфера има бъдеще , но просто когато има такива спадове , не се панирам и не си мисля - лелле изгубих еди колко си пари давай да продавам.... Един ден ако биткойна удари 100к , как ли ще съжеляваме , че януари 2018 не сме купили на 10к.... ама това е риска , може да стане , може и да не стане. Всеки сам да си реши за себе си.На това му викам шизофрения, как така даваш пари, с ясното съзнание, че си ги загубил!? Другото име на тая шизофрения се нарича хазарт - ще спечеля следващия път и ще се избия, добре днес нямах късмет, обаче следващия ще се получи, и други от този род. Аз като давам пари и грам не допускам, че ще ги загубя, ама грам, точно обратното.
Така е, сигурни неща няма в този живот. То и една пицария да отвориш не се знае дали ще дойдат клиенти и ще се справиш или ще загубиш инвестицията сиАз щом инвестирам смятам че цялата крипто сфера има бъдеще , но просто когато има такива спадове , не се панирам и не си мисля - лелле изгубих еди колко си пари давай да продавам.... Един ден ако биткойна удари 100к , как ли ще съжеляваме , че януари 2018 не сме купили на 10к.... ама това е риска , може да стане , може и да не стане. Всеки сам да си реши за себе си.
Тия глупаци, като и всички на българския пазар ми е интересно закакво изобщо съществуват при условие, че винаги като падне цената и спират продажбата си на всички валути ?
У толкова силно волатилен пазар само Бъфет може да плува. Всичко друго се покрива в миша дупка, и чака бурята да мине. По тая причина криптовалута едва ли ще замени кеша. Вчера беше 14 и нещо К $, днес десет и нещо К. Все едно да ти продам смартфон за 1000 лева, пък докато получа "парите" и току станали наполовина.Явно търсенето е толкова голямо, че си правят каквото си поискат и се гаврят с хората
Мисля, че има готови сървиси за тия неща. Хората са го измислили. Не ми се търси сега, че да давам линкове.Първоначално очаквах да работя с един адрес, а то трябвало да са рояк от адреси и какви ли не неща. Не е лесно за асимилиране всичко това!
От утре вече трябва да тръгва нагоре.грабвайте пуканките. След 20 мин. пада под 10к биткойна и искам само да си помислите колко call-a има под тази цена
И кой каза КА-САП-НИ-ЦА! :d
Обаче тия дето не са сложили пари във крипто как злорадставт, чак кеф им прави. Рано е още за биткойна да приключва... просто една шепа ламери ще загубят пари