Апатията е сериозна. Но... „Слуховете за моята смърт са силно преувеличени“ е казал Марк Твен... а кои сме ние за да спорим с него... Не бързайте, има още да се говори и пише по темата дори и да не е през 2018 г. Дори криптовалутите да умрат крипто технологията ще роди нова, анархична политическа система, нов начин за сключване на договори, нов начин на стокообмен и обмен на интелектуална собственост.Като гледам, балона май се поспука и то доста жестоко Всичко надолу почти на половина... дано се понавдигнат малко че много зле иначе
Ей оказах се лош пророк за етера на $450, дано да не позная за 300-тата... Аз почнах вече с дългите, че не ми се чака до 300, че ако отиде до там трагедията ще е пълна...Теоритично може да се разходи и до 450 и след това до 300. Аз от 680 съм зареден само с фиат и къси позиции с левъридж 1:5, ще доживеем ще видим.
От: Bitcoin
Здравейте,
Изкупувам BitCoins на текущата цена в MtGox. (търся 100 BTC)
Плащам веднага:
- кеш (София)
- PayPal
- ePay.bg
Контакт през форума, на мейл ht3[ет]mail.bg или на skype: riverrun
Като гледам, балона май се поспука и то доста жестоко Всичко надолу почти на половина... дано се понавдигнат малко че много зле иначе
Искам да си купя от вас имате ли хора в София?
Как bitcoin поскъпна с над 550% заради измама
https://money.bg/finance/kak-bitcoin-poskapna-s-nad-550-zaradi-izmama.html
Интересно твърдение но дали може да му се вярва ?
Лично според мен Етериум предлага много добри възможности не само за инвестиции, но и за различните разработчици. Аз също стаквам етера.Ще се вдигне ли според теб? Аз го купувам от 700 надолу, и вече ми останаха пари за само още 1-2.