- Invincible
Member
Хаха,вярвате ли си изобщо?
Повече няма да мръдне,макс до 8-9 бона и до там.
Хаха,вярвате ли си изобщо?
Ти не беше ли малкото скамерче, дето като се видя натясно си редактира мненията, щото си и шубе? Нали не мислиш, че някой ще те вземе насериозно?
Не ми е нужно? Изкарвам си предостатъчно от други форуми със стотици клиенти,ако нещо не ти изнася - пий една студена вода и лягай.
Това,че имате принципи мен не ме бърка,аз си вадя лева както мога,кавал такъв.
абе кажете нещо за тоя кенеф биткойна ве
аз отдавна продадох всичко, останаха ми 0.16 бтц
като си спомня, че имах 4 биткойна по едно време ми става лошо..
Да видим? Да се хванем на бас? Ей така за спорта на една бира, обещавам ти че ако дойдеш на другата среща, и аз ще дойда. Тогава ще те почерпя ако си съгласен разбира се. До края на февруари месец другата година ще достигне пик от поне 13к. Това е моята прогноза, а иначе преди това, в по-краткосрочен план може да удари и 5к и 4к дъно, не се знае, но повярвай ми тези големи разлики в цената, ако мога така да се изразя, винаги са съществували и винаги ще съществуват.Хаха,вярвате ли си изобщо?
Да видим? Да се хванем на бас? Ей така за спорта на една бира, обещавам ти че ако дойдеш на другата среща, и аз ще дойда. Тогава ще те почерпя ако си съгласен разбира се. До края на февруари месец другата година ще достигне пик от поне 13к. Това е моята прогноза, а иначе преди това, в по-краткосрочен план може да удари и 5к и 4к дъно, не се знае, но повярвай ми тези големи разлики в цената, ако мога така да се изразя, винаги са съществували и винаги ще съществуват.
Поздрави
Постоянно ще се качва и пада с 2-3 хилки,но за жалост няма да се качи в близко бъдеще с големи цифри.
Възможно е да скочи на 13к,но тази година няма да е.
А за срещата - ще пропусна,успех колега!
Един приятел ми подари Gunbot преди година,но аз съм малоумен и си продадох лиценза за смешните 60 евро,нямах достатъчно да инвестирам за реална печалба,но с този бот може да станат чудеса ако имаш едни 3-4 бона в крипто,хах.
Разгледай ... мисля,че ще ти хареса,но не те съветвам да го купуваш.
https://www.nulled.to/topic/296273-...tic-bitcoin-exchange-profit-trader-autopilot/
Lavarage 10x и затворих позицията на 7 или 8%. Не съм сигурен, не ми се проверява в момента, цял ден и вечер по задачки... Трябваше да кажа и кога затварям ама... затворих позицията доста рано, един час след като я отворих реално.Шорт, ама е с 20% нагоре. А е такъв шиткойн.
Виж падовете на Алтовете и Биткойн от 2012 до 2014 (имаше подобен мечи тренд някъде тогава, разглеждах преди 1 седмица, не помня точно). Смисъл виж с колко падат, историята се повтаря повечето пъти но не е задължително разбира се. Важно е да се вземе този фактор под внимание. Сега лягам, ако не забрави и ако имам време ще напиша един по конкретен текст тук.Значи ако в началото на септември биткойна стане 5200 USD, а етера 0.0375 BTC, това прави 195 USD за 1 етер. Оптимистичните ми прогнози са набързо да се удари това дъно (при всички койни от картинките) и нещата да тръгнат обратно нагоре, ама имам и песимистична прогноза. Шефа на не знам си кой ексчейнж казал, че етера може да падне под 100 USD. И ако падне на 0.02 BTC, на което ниво си е бил преди 2017, и ако биткойна стане 4500 USD, тогава 1 ETH ще струва 90 USD. И това би било трагично за алткойните, BTC сигурно би имал отново около 80% доминация и много хора ще плачат.
Големи излезнаха тия картинки
Значи ако в началото на септември биткойна стане 5200 USD, а етера 0.0375 BTC, това прави 195 USD за 1 етер. Оптимистичните ми прогнози са набързо да се удари това дъно (при всички койни от картинките) и нещата да тръгнат обратно нагоре, ама имам и песимистична прогноза. Шефа на не знам си кой ексчейнж казал, че етера може да падне под 100 USD. И ако падне на 0.02 BTC, на което ниво си е бил преди 2017, и ако биткойна стане 4500 USD, тогава 1 ETH ще струва 90 USD. И това би било трагично за алткойните, BTC сигурно би имал отново около 80% доминация и много хора ще плачат.
История, история и в началото на годината хората показваха графика на корелация как 2013,2014,2015,2016,2017 биткойна падал и след това само нагоре ама не стана така. Хората понакупиха биткойн на 10 000$, а да не говорим на тези, който купиха алтове вместо биткойн. Както е казал Бенджамин само данъците и смърта са сигурни на този свят, задругото само гадаем ...Lavarage 10x и затворих позицията на 7 или 8%. Не съм сигурен, не ми се проверява в момента, цял ден и вечер по задачки... Трябваше да кажа и кога затварям ама... затворих позицията доста рано, един час след като я отворих реално.
Виж падовете на Алтовете и Биткойн от 2012 до 2014 (имаше подобен мечи тренд някъде тогава, разглеждах преди 1 седмица, не помня точно). Смисъл виж с колко падат, историята се повтаря повечето пъти но не е задължително разбира се. Важно е да се вземе този фактор под внимание. Сега лягам, ако не забрави и ако имам време ще напиша един по конкретен текст тук.
Поздрави
Чак гадаене не е, но със сигурност не е нещо сигурно. Тук не говоря за историята по месеци или години. Говоря за преодоляването на "мечия пазар" и следите от него.История, история и в началото на годината хората показваха графика на корелация как 2013,2014,2015,2016,2017 биткойна падал и след това само нагоре ама не стана така. Хората понакупиха биткойн на 10 000$, а да не говорим на тези, който купиха алтове вместо биткойн. Както е казал Бенджамин само данъците и смърта са сигурни на този свят, задругото само гадаем ...
Дам, NANO, DNT, IOTX, MDA от всичко направих някакъв профит.Вижте как скочи NANO @CryptoInvest , един авер си удари $200 profit.