Изглежда супер- няма никво инфо на кого е, регистрирана ли е някъде и тн., общите условия са 2 реда и няма нищо смислено в тяхТърся мнение за https://changelly.com/ дали е ок за борса?
Какво казват по чуждите форуми специализирани за тия крипто валути, ако някой ги следи?
Прогноза кога ще удари 20к $ ?
1000 долара , 1ви януари , тази година е увеличил цената си 11 пъти - за сега!Гледам по графиката и излиза, че 4 години до началото на 2017, движението е било почти никакво, оттам изнведнъж тръгва нагоре, така ли е реално, колко е бил в първите месеци на 2017-та?
Хаха, ами как да отговориш на въпроса "Кога биткойна ще струва еди си колко?" Иначе аз обикновено отговарям с "Абе счупи ми се кристалната топка".Ех, тези логаритмични графики. Правят всичко да изглежда толкова лесно - една малка чертичка и сме на 100К, още една малка чертичка и сме на 1М.
Не официално, разбира се, но няма да ме върнат, защото вярват и не се смущават от тези валути. Сега, разбираш ли каква е вярата ми в криптовалутите. Трябва да се потребляват масово от хората, не от няколко спекуланти, които ги поддържат с нечитави пари и хора, които вярват, че ще препечелят по нещо от тях.@razdumka, в магазина под блока ти приемат долари и евро?
Акцентът тук е правилен "ползват"... Отворете нова тема или в тази, нека колегите споделят кой какво си е купил напоследък с криптовалута?!Истината е, че не биткойн расте, а че долара се срива, като това единствено биткойн го отразява.
И отделно, стойността му е пропорционална на размера на мрежата. В този смисъл се държи като акцията на социална мрежа. Колкото повече хора го ползват, толкова по-скъп става...