Монеро също ще върви още нагоре според мен.
е ти си гоуем , аз на 170 мисля го купихГовори ми!взета на 55$ парчето
![]()
Аз взех малко рипъл, биткойн кеш и етериум. Обаче гледам, че като биткойн пада - всичко друго пада, така че не знам до колко са самостоятелни и реално дали е възможно да им се вдига цената без това да е обвързано с биткойн.
Пари трябва почнеш да взимаш майАко някой иска съвет за алтове, може да ми драсне ЛС. Вече няколко хора са ми писали, досега недоволен от отговорите не съм отчел![]()
Пари трябва почнеш да взимаш май![]()
Искам да изтегля евро от койбейс по банков превод към сметка, но за да изтегля от тях, първо трябва да потвърдя сметката си като им пратя минимален превод. В момента изглежда почти всички БГ банки, които предлагат СЕПА евро преводи (изискване на койнбейс, кракен..) са забранили преводи от/към компании свързани с криптовалути и към момента е невъзможно да си изтегля каквото и да е по банков превод, сиреч най-евтиния вариант.Не те разбрах? Искаш да си изтеглиш парите обратно от продадена крипто валута. От борса - към БГ банка. Или искаш да изпратиш пари от БГ банка - към борса и да купиш крипто валута?
Ама така предварително да те типнеАко някой иска да tip-не няма да се разсърдя![]()
Искам да изтегля евро от койбейс по банков превод към сметка, но за да изтегля от тях, първо трябва да потвърдя сметката си като им пратя минимален превод. В момента изглежда почти всички БГ банки, които предлагат СЕПА евро преводи (изискване на койнбейс, кракен..) са забранили преводи от/към компании свързани с криптовалути и към момента е невъзможно да си изтегля каквото и да е по банков превод, сиреч най-евтиния вариант.