Да, в единия от двата им мола, ако седиш само вътре.
И в криптото и в акциите има скам. Само че не може да сравняваш коя да е акция, с кое да е крипто. Биткойн е 100% емоция, пък за останалите крипто да не говорим. Добри Божилов дори ЛевКойн беше пуснал, ама българинът не е като американския бройлер. Не намери мющерии да купуват изкопирания му биткойн.
Знам какво е, и като предлагат БТК какво? Заради кукувци в третата възраст, които вчера са чули за криптото, и айде да не изпуснат келепира. Рекламен трик.
Откога си навътре момко, то вече и по селата са тръгнали младежи, да залъгват бабичките да инвестират в крипто. Като няма да е БТК кажи кое ще е, че нещо излизат постоянно нови, а тия дето бяха на върха само преди 8 години вече не са и в първите 100.
Да ти продам малко крипто, не 10 %, 110% трябва да имаш! Изтегли заем и купувай, щото ще свършат!
Пробвал ли си да събереш всички крипто стотинки от първата, само от първата страница на coinmarketcap. Сумата им е някакво число с двуцифрен брой нули отзад.
549,063,278,876,302 SHIB, преди малко копирах сумата на койновете на Шиба Ину. Изглежда ли ти като ограничен ресурс? На всичко отгоре и него го копират. На всяко незначително събитие посвещават нов койн.
Я, сетих се за любимото ми доги. Тука ми се плюнчиха като купуваха на 50 цента бройката, щото се вдигала цената. ИНДИАНЕЦ съм бил, не съм разбирал, много изостанал.
Гледай сега къде е :