АсеаРоса поне не псува като каруцар, за разлика от чукащия майки и баби горен потребител, който за биткойна може да е прав, ама не може да се аргументира, и общо взето като че ли слушам Киро Брейка на чашка ракийка, защо криптото не става, а за това може и да греша, навярно аз прекалено много се интересувам от тези неща, а не би трябвало - who knows
То видяхме и твоето, да не ти повтарям " 2.7 е почти същото като 0.0007", и как ти трябваха 3 страници, за да прочетеш правилно процентите и колко смъртни случая има НА БАЗА НА ВАКСИНИРАНИТЕ, а не на базата на симптомите като част от процентите ( леки 10% и т.н..) - Ще припомня, за който иска да се посмее - в ЕУ сайта и САЩ, имат таблица, където водят статистика, всеки може да се оплаче, не е научно издържана като репорт, но пък дава статистика доста добра. Та там имаше симптомите и каква симптоматика - примерно 10% от ОПЛАКАЛИТЕ се, тоест тези в базата с оплаквания - имат главоболие.
Та вижда нашият човек Иван 2.7 процента смъртни случаи - и му трябваше един месец, за да му кажа аз след 1 минутно гледане, че 2.7 процента е симптоматиката, спрямо другите симптоми, а като сметнем 2.7 от оплакалите се починали, прави смъртност като разбира се броим ваксинираните - 0.007, което е няколко хилядни по-малко спрямо Ковид смъртността.
Та толкова и с твоята математика.
След тази случка и псувните, той така и не призна, че е объркал статистиката, и продължи с ранта няколко страници да беснее, и да сменя темите, как насила го карат да се ваксинира, ще съди БГ, нарушавали му правата - но Аз си направих изводите, щом не призна очевадна грешка,
и поне да каже - "пичове, объркал съм числата, гледах смъртността процентово спрямо оплакалите се и симптомите, а не ваксините - не желая да се ваксинирам, и това е мой избор, ще берем ядове с дългосрочните ефекти и оставам си на същото мнение за ковид и ваксините."
Ако някой е дотолкова емоционално закачен към дадена страна, че от ЕГО или нещо друго, не желаеш да признаеш грешка, която е буквално няколко хиляди пъти по-ниска от истината, и 3 страници псуваш на майка, защото не знаеш как да отговориш и не знаеш да се извиниш и да признаеш грешка - ти си в пъти по-зле от АстреаРоса.
ЦЪК, за линка към EU и статистиката