BITCOIN blog FOR SALE - за триене
МОЛЯ МОДОВЕТЕ ДА ИЗТРИЯТ ТЕМАТА
Здравейте на всички колеги. Предлагам за продажба Биткойн блог+сателитен сайт със статистики. По-долу следва описанието.
Домейн Име: www.infobtc.net
Дата на Регистрация / Дата на изтичане:21.11.2014/21.11.2015
Уникални Посетители за Месец: 97 (ян. 2015)
Импресии на Месец: 210 (ян. 2015)
Регистрирани Потребители: 0 в сайта, 80 органични последователя в туитър
Page Rank: 0
Back Links: 50
Уникално Съдържание - Да
Система: Wordpress+wordpress shop
Дизайн: модифициран WP тема
Приходи: 0
Приблизителна Цена: 2 500 лв.
Начини на Плащане: paypal, банков превод, по фактура
Сателитен сайт:
Домейн Име: www.bitcoindexer.com
Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 20.11.2014/20.11.2015
Уникални Посетители за Месец: 8 400 (ян. 2015) - Платен директен трафик
Импресии на Месец: 19 969 (ян. 2015)
Регистрирани Потребители: не
Back Links: 30
Уникално Съдържание: Не
Система: платен скрипт+админ панел
Дизайн: не е уникален
Приходи: >= 0.01/месец +0.05 BTC до момента
Приблизителна Цена: включен в цената на основния сайт
Имам различни бизнеси в интернет от 2009г насам. Оттогава и имам интерес към биткойн. Тъй като не съм хардуерен специалист, а и изчаках да се спука големия балон, реших да вляза в света на биткойн по малко по-различен начин - като предоставям информация на обикновените потребители и ги учим що е то биткойн (разбира се и припечелваме някой долар през това време)
Основния сайт предмет на продажба е www.infobtc.net. Представлява блог+интернет магазин+няколки общи менюта, в които се съдържат афилиейт линкове. Около 85% от сайта е с уникално съдържание, писано от мен или купувано, другите 15% са пренаписани или реферирани статии.
Най-важното за сайта е, че има собствен инфо продукт - това е 20-минутен видео курс за начинаещи в биткойн сферата. Купувайки сайта получавате права и върху продукта.
Дефакто сайта се развива (пълни) от декември 2014 г., с редовни ъпдейти в туитър акаунта, който също е включен в цената. Това не е много време, но за тези 2 месеца се регистрира някакво движение и интерес, като най-основното е, че ще има ревю на сайта в www.bitsider.com , което ще излезе края на другата седмица.
Като сателитен сайт към блогa, купих bitcoindexer.com - това е скрипт от codecanyon.net, който предоставя жива статистика за цената на биткойн и няколко полезни услуги. Сам по себе си този сайт е абсолютно безполезен и има много негови копия из интернет. Но точно моят сайт участва в система на www.bitmedia.io, което с 2 думи представлява adsense който плаща с биткойни и то доста добре.
Акаунта и печалбата от него е включена в цената на блога - тя е 0.01 BTC (withdrawable) + 0.05 BTC (non-withdrawable, кредит за пускане на кампания)
- собствен инфопродукт (видео) + бизнес модела на продажба на другите продукти
- туитър акаунт с 80 органични последователя
- домейн+сайт www.bitcoindexer.com
- publisher approved акаунт за bitmedia.io
- печалбата до момента (0.06 BTC)
- white hat метод за вадене на биткойни от bitmedia.io
- 3 мес. after-sale support
- още един сателитен сайт(bitcoin blog), който не е пуснат и няма домейн намира се в .rar архив
Обявата е валидна до 28.02.2015.
Причина за продажбата: нов проект+имам и офлайн бизнес и ми трябват пари за стока.
Всякакви въпроси са добре дошли. За сериозни потенциални купувачи препоръчвам да направим skype video - всеки ден след 20ч. е удобно.
имейл: [email protected]
МОЛЯ МОДОВЕТЕ ДА ИЗТРИЯТ ТЕМАТА
Здравейте на всички колеги. Предлагам за продажба Биткойн блог+сателитен сайт със статистики. По-долу следва описанието.
Домейн Име: www.infobtc.net
Дата на Регистрация / Дата на изтичане:21.11.2014/21.11.2015
Уникални Посетители за Месец: 97 (ян. 2015)
Импресии на Месец: 210 (ян. 2015)
Регистрирани Потребители: 0 в сайта, 80 органични последователя в туитър
Back Links: 50
Уникално Съдържание - Да
Система: Wordpress+wordpress shop
Дизайн: модифициран WP тема
Приходи: 0
Приблизителна Цена: 2 500 лв.
Начини на Плащане: paypal, банков превод, по фактура
Сателитен сайт:
Домейн Име: www.bitcoindexer.com
Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 20.11.2014/20.11.2015
Уникални Посетители за Месец: 8 400 (ян. 2015) - Платен директен трафик
Импресии на Месец: 19 969 (ян. 2015)
Регистрирани Потребители: не
Back Links: 30
Уникално Съдържание: Не
Система: платен скрипт+админ панел
Дизайн: не е уникален
Приходи: >= 0.01/месец +0.05 BTC до момента
Приблизителна Цена: включен в цената на основния сайт
ПОДРОБНОСТИ:
Имам различни бизнеси в интернет от 2009г насам. Оттогава и имам интерес към биткойн. Тъй като не съм хардуерен специалист, а и изчаках да се спука големия балон, реших да вляза в света на биткойн по малко по-различен начин - като предоставям информация на обикновените потребители и ги учим що е то биткойн (разбира се и припечелваме някой долар през това време)
Основния сайт предмет на продажба е www.infobtc.net. Представлява блог+интернет магазин+няколки общи менюта, в които се съдържат афилиейт линкове. Около 85% от сайта е с уникално съдържание, писано от мен или купувано, другите 15% са пренаписани или реферирани статии.
Най-важното за сайта е, че има собствен инфо продукт - това е 20-минутен видео курс за начинаещи в биткойн сферата. Купувайки сайта получавате права и върху продукта.
Дефакто сайта се развива (пълни) от декември 2014 г., с редовни ъпдейти в туитър акаунта, който също е включен в цената. Това не е много време, но за тези 2 месеца се регистрира някакво движение и интерес, като най-основното е, че ще има ревю на сайта в www.bitsider.com , което ще излезе края на другата седмица.
Като сателитен сайт към блогa, купих bitcoindexer.com - това е скрипт от codecanyon.net, който предоставя жива статистика за цената на биткойн и няколко полезни услуги. Сам по себе си този сайт е абсолютно безполезен и има много негови копия из интернет. Но точно моят сайт участва в система на www.bitmedia.io, което с 2 думи представлява adsense който плаща с биткойни и то доста добре.
Акаунта и печалбата от него е включена в цената на блога - тя е 0.01 BTC (withdrawable) + 0.05 BTC (non-withdrawable, кредит за пускане на кампания)
Цената, както е обявена по-горе е 2 500 лв. (без ДДС - мога да издам и фактура - тогава е 3 000 лв. с ДДС). В цената се включва:
- домейн+сайт www.infobtc.net
- собствен инфопродукт (видео) + бизнес модела на продажба на другите продукти
- туитър акаунт с 80 органични последователя
- домейн+сайт www.bitcoindexer.com
- publisher approved акаунт за bitmedia.io
- печалбата до момента (0.06 BTC)
- white hat метод за вадене на биткойни от bitmedia.io
- 3 мес. after-sale support
- още един сателитен сайт(bitcoin blog), който не е пуснат и няма домейн намира се в .rar архив
Обявата е валидна до 28.02.2015.
Причина за продажбата: нов проект+имам и офлайн бизнес и ми трябват пари за стока.
Всякакви въпроси са добре дошли. За сериозни потенциални купувачи препоръчвам да направим skype video - всеки ден след 20ч. е удобно.
имейл: [email protected]
Последно редактирано: