Sky
Well-Known Member
От: Black Friday намаления къде
Като допълнение да кажа, че за да си поръчам нещо от Бг онлайн магазин (което никога няма да стане) трябва да се е доказал и да не е на някой про от форума с по 1 бройка от всеки продукт и при запитване да ми казват до месец ще го има. За това пазарете си от чужбина, там освен, че предлагат качество предлагат и сигурност.
А тук всеки втори с онлайн магази, та дори и аз се замислям
Като допълнение да кажа, че за да си поръчам нещо от Бг онлайн магазин (което никога няма да стане) трябва да се е доказал и да не е на някой про от форума с по 1 бройка от всеки продукт и при запитване да ми казват до месец ще го има. За това пазарете си от чужбина, там освен, че предлагат качество предлагат и сигурност.
А тук всеки втори с онлайн магази, та дори и аз се замислям
@¦•••SHERIFA•••¦, всеки има правото сам да смята кое е по-добре за него. Аз до колкото видях коментара на @fifi е, че таблета и се е повредил и съответно го е пратила за рекламация, като всичко е минало по мед и масло с изпращането т.е. от страна на eMag всичко е изпълнено и то както е описано в тяхната документация в сайта. Освен това нима не си попадал на хилядите теми от потребители, които се оплакват от проблем с гаранция и ремонтиране на стоките закупени именно от Български търговци. Не виждам по какво се различа примерно качеството на една и съща опакована в оригинална опаковка (разбирай с найлоните), когато е купена от България и когато е Купена от Румъния?
Спор няма, че бъркат и то яко в джоба на доста предприемачи в България, но реално мен това не ме бърка като клиент и както казваше един познат, конкуренцията е полезна за крайният потребител. При положение, че не пазарувам за сефте през онлайн магазин, мога да ти кажа, че дори повечето онлайн магазини ще има доста да догонват качеството на въпросният магазин... нищо, че са Румънци.
Освен това, не си съвсем прав, че се изнасят пари то страната, понеже реално погледнато те си плащат така или иначе на куриерската служба... вероятно и на доста хора оператори и хора работещи в склада им, така, че все пак има (макар и малка) някаква полза и за страната ни. Хубаво е, човек да е националист и да иска всичко да влиза в страната му, но далеч тези фирми не са причината това да не става.
Замислял ли си се, че може би ако ги нямаше тия бюрокрации и търчане по цял ден за да си платиш данъците, може би повече хора щяха да си плащат навреме всичко и така ще е докато не си оправят цялата бумащина. Тогава може би и повече хора ще се престрашат да започнат свой собствени бизнес и да вкарват пари отвън в България.
Между другото не спомена ти какъв персонален опит имаш с магазина?!?
Не съм им адвокат, но принципно аз съм доволен клиент и именно поради подобни на твоето изказване много се двоумях преди да поръчам каквото и да било... просто защото на никой не му се иска да го измамят.