От: Black Friday намаления къде
На мен ми е странно явлението – г-н
Virosss къде се изгуби от темата? Какво стана? Блог постинг ще имаме ли пак? Или?
Разбира се, че ще имаме
Не съм се изгубил от темата, просто честно казано ми стана малко безинтересна и хвърлях само по 1 поглед отгоре-отгоре.
Наистина от eMag е поизложиха с някой от промоциите и наличностите си, но кой съм аз да ги виня? Относно завишаването на цените, не мога да коментирам, понеже не им следя цените на стоките всеки ден, но е факт, че при тях има някой стоки, които могат да се намерят значително по-изгодно при някой техни конкуренти и обратното... има неща, които са доста по-евтини при тях, дори без тази им промоция.
Лично аз нищо не си харесах, понеже търсих конкретни неща, а единственото, което ми грабна окото явно беше свършило преди да стана сутринта... нищо
Между другото видях много коментари и по тема наличности и как всичко било изчерпано за няколко минути... едва ли не са имали по 1 бройка промоционална... Гледах някакви клипче от склада им в което бяха обявили някакви наличности, които звучаха внушително, но реално погледнато с кампанията която бяха предприели предишният ден, както и на самият Черен Петък е съвсем нормално такъв обем хора да ги изчерпят за няколко минути. Направете си сметката сами... въртяха се страшно много пъти рекламата им по ТВ, отделно аз поне в четвъртък и петък видях рекламата им в всички големи сайтове и форуми, които посещавам и в които влизат наистина много хора. При такъв обем показвания и ниски цени, нима ви звучи нереално за няколко минути да се продадат 10 000 таблета?!?
Горните неща, няма как да променят Впечатленията от покупката ми преди няколко дни. Всеки магазин сам избира какви промоции и как да ги води. И в тоя ред на мисли, къде бяха промоциите на големите Български вериги, че аз не видях?
Както и да е, аз съм от хората, които не държат да налагат мнението си и смятам, че всеки има право на собствено мнение, но съм твърдо против налагането на мнение и затова си казах моята гледна точка и си пуснах линк към статията с feedback-а. Все пак всеки си има глава на раменете, може сам да преценя кое е по-важно за него и на кое да вярва
Нали?