От: Blife.eu
И аз честно казано не разбирам, какво се случва. Окей, разбирам, че грешката е моя, че без да искам бях махнала началната цена, но въпросния потребител обижда наред във форума, а и да не говорим, че от известно време, докато пусна нова тема и uphero започва да я спами и хейтва и то доста грубо.
И мен точно това ме притеснява и дразни едновременно. Човекът меко казано уронва репутацията ми и на колегите, заяждайки се и пишейки подобни неща, а това не мисля, че трябва да се толерира.
А и още нещо, едно са правилата и друго е неволна грешка. Никого за тези 3-4 години не съм излъгала, така че не разбирам защо се толерират обидите му наред и то в доста груб тон меко казано...
И аз честно казано не разбирам, какво се случва. Окей, разбирам, че грешката е моя, че без да искам бях махнала началната цена, но въпросния потребител обижда наред във форума, а и да не говорим, че от известно време, докато пусна нова тема и uphero започва да я спами и хейтва и то доста грубо.
Наскоро преди броени дни станах партньор с една много известна верига магазини и попадайки на постовете ми тук и на селското държание на определени потребители тук към мен, въпросната верига магазини беше сериозно разколебана дали да работи с мен. Да знам, че пред мен стои възможността да пиша анонимно и да не може да ме свържат с реалната ми дейност, но това за мен би било мишкарско, а и не беше това целта на присъствието ми тук. Не ме разбирай погрешно, не си придавам някаква важност, че съм ценен за този форум, по - скоро форума би бил ценен за мен, ако ги нямаше глупавите потребители. Въпреки всички, аз ще продължа да бъда преглеждам форума, но публичната ми активност след този пост ще се сведе до абсолютен минимум.
И мен точно това ме притеснява и дразни едновременно. Човекът меко казано уронва репутацията ми и на колегите, заяждайки се и пишейки подобни неща, а това не мисля, че трябва да се толерира.
А и още нещо, едно са правилата и друго е неволна грешка. Никого за тези 3-4 години не съм излъгала, така че не разбирам защо се толерират обидите му наред и то в доста груб тон меко казано...
Последно редактирано: