Firefly
Well-Known Member
Ето какво е положението - до миналото лято ползвах интернет на Близу, но тогава по независещи от мен причини се наложи да се преместя да живея на друг адрес. Съответно отидох в офиса на Близу и поисках да ми прехвърлят услугата, но те ми обявиха, че на новия адрес нямали покритие и не могат да го преместят. Тогава след като нямат техническата възможност да ми го преместят, поисках да ми прекратят договора - отказаха. Казаха, че мога да пусна молба до централния офис, но било напълно безсмислено, защото повечето молби не получавали отговор, а на останалите винаги отговаряли с "не". Тук може би ми беше най-голямата грешка, защото реших да не се занимавам с молби. Заминах за чужбина и тази година преди няколко дни ми се обажда някаква си Про не знам си какво фирма да ме пита кога съм щял да си плащам (разбира се първо са звънели да притесняват близките ми).
Става въпрос точно за 300лв и се чудя заслужава ли си да търся адвокат и да се съдим или ще ми излезе по-скъпо и шансовете да спечеля са малки? След като не става въпрос, че просто ей така съм решил да си спра интернета, а просто се преместих на друг адрес, където дефакто Blizoo не могат да ми предоставят услугата, не съм ли в правото си?
Става въпрос точно за 300лв и се чудя заслужава ли си да търся адвокат и да се съдим или ще ми излезе по-скъпо и шансовете да спечеля са малки? След като не става въпрос, че просто ей така съм решил да си спра интернета, а просто се преместих на друг адрес, където дефакто Blizoo не могат да ми предоставят услугата, не съм ли в правото си?