Здрасти,
Много благодаря за отговора
На кратко да кажем че аз съм обикновен потребител с предприемчив характер който иска да направи онлайн магазин за продажба на цветя и си няма и грам идея от уеб развитие на сайтове, но е чувал и виждал WordPress
Може ли на кратко да направиш сравнение, защо да избера твоята система, а не WordPress.
След това, ако направиш една приятна промо страничка, 5 Функции в "BPage CMS", които WordPress няма - Мисля че може да имаш по-голям шанс да си намериш клиенти
(добър, друг не ти трябва)Дизайнер за без пари не знам дали би могъл да си намериш, но аз мога да ти дам контакти с един доста добър, който само заради това че съм го препоръчал, ще ти направи приятна отстъпка.
Ако толкова не ти се инвестират 30-50лв. за дизайн на темплейт, аз мога да направя дарение за системата, въпреки че не е с отворен код.
Обичам да помагам на мотивираните и вярващи хора с каквото мога, и ако те искат
Демото и сайта са празни, един клиент ще затвори страницата на 2-рата минута, ако издържи до тогава.
Извинявай, но е така. - Няма грам маркетинг в продукта ти, а искаш да го продаваш?
Без инзвестиция в маркетинг, реклама и визия няма да стане.
Само с къртовски труд (кодене) няма как да стане.
Ще стане супер добра система, убеден съм, но не много продавана.
А такива има, много.
Успех!
П.С.
Влизам в сайта, гледам портфолиото и на един от контактите ти
https://ibb.co/mi9Z4G
Ако не поддържаш сайтовете на клиентите си или те не ги поддържат след това, по-добре не линквай сайтовете, не е готино да се види грешка в сайт който си правил, ако искаш да продаваш сайтове.
Всичко написано до тук от мен е лично мнение и може да не съвпада с реалността, следвате препоръките ми на собствен риск!