От: BTV - Гледане на реклами в интернет
Може ли такъв непрофесионализъм от тяхна страна? БТВ, никога не са били на ниво ставайки дума за интерент новини. Само да кажа пак - бастуни и щнорхели са се събрали да им ги правят тези нови.
1-во: в акаунта на момчете правещо по 300 лева на месец имаше $16.
2-ро: това не се знаеше за какъв преиод от време става дума, беше замазано и не се показа.
3-то: Бастуни са
4-то: за момичето нямам никакви претенции, това много граничи с истината. Даже мисля си, че на едно 100% е истина.
5-то: не споменаха сайтове, като пример.
6-то: как подяволите за десет мин. на ден правиш по 300 лева на месец, даже и с голям реферал дърво.
7-мо: Бастуни са на квадрат.
8-мо: как не хвана някой пример, който се доближава до истината поне малко.
Аз лично никога не съм бил на едно мнение с новите на БТВ, поне от към интернет технологии. Последното което чух в тази насока беше за бумнали вируси в началото на Април месец, е нема такива филми. Имаше бум на един сериозен червей наречен Conficker, който е модификация на предшественика си, този беше 4-ка.
Така че ако ще правят такива новини, да вземат да хванат някой, който е в час. Айде да не е в час с нещата, но поне да е адекват. Все пак тези новини се гледат от много голяма част от хората в и извън България.