Харесва ми - Моите съвети:
- Трябва да дадете възможност за принтиране на Поръчката от страна на Админ панела
- Трябва да дадете възможност да се слага "
Код на продукта" - задължително е да го има според мен. Защото това улеснява тотално и размазващо Заявките към складовете на доставчиците - работата с ценовите листи.
- Трябва да дадете възможност да се Импортват от екселска таблица примерно - ценовите листи и да се ползват в админ панела - но липсата на това страхотно улеснение не е фатална за никой.
- Трябва да дадете възможност за промяна на цените на цяла група/категория от продукти/група кодове..... защото все пак ценовите листи всяка година все някоя фирма ще си промени цената с 5% и ходи ръчно като лудите да оправяш продукт след продукт - не че не го правя в момента
- Трябва задължително да има опция за подпълване на КГ и Размери в мерни единици за всеки продукт. И това да се вижда в самият продукт - все пак КЗП души като хиена за подвеждане на клиенти
- Трябва задължително да има сортиране на продуктите по Категории. При над 3 000 - 10 000 продукта времезагубата за намирането и управлението на група от продукти е убииствена....
- Трябва задължително да има колона с броя на поръчките за всеки клиент. След 3тата им поръчка почти всички поръчващи хора - стават "Лоялни клиенти" и не е нужно да ги проверяваме по телефони и др., фактори.
Дано съм помогнал...
Опа - няма и Тагове
абе не са ми сериозни забележките, но покриете ли ги ще привлечете още повече клиенти към проекта.