От: Bux.to сметки, все пак има ли смисъл???
Така е. Неизменна чст в миналото на всеки webmaster е. Ето как мисля, че се е стигнало до този феномен: седиш си, чатич си, сваляш някой от другия пол, като му обесняваш, че сиу нъмбър уан и по едно време някой от събеседниците ти пъска некоя кликалка, с която той се хвали, че изкарва по някой друг $ докато си губи времето в нета. На него му става интересно и проверява дали е така и започва, като вижда как в акаунта му след време (седмица, месец, година) има парички, той запова да вярва. Има ли вяра, другото е второстепенно. И тук идва дилемата на живота му - да продължи да "трупа пари" в акаунта си или да се поинтересува от друг начин за изкарване на пари. След не дълго време се вижда, че тези кликалки и други подобни сайтове не плащат и човека се обезверява тотално и: а) зарязва всичко и е на мнение, че от интертнет пари не се правят § б) минава на друга схема за изкарване на пари.
Както виждате момента е тънак, но преспективите са различни. Всичко зависи само и единствено от човека зад изторията, която се превърна в класика. Аз съм от тези, които имаха друго и пробваха с тези PTC сайтове, едно е истина - минаването през тях е неизбежно, най-малкото защото някой е подметнал, а на предприемача му е в кръвта да проверява нови и нови възможностти.
Това е. Сега всеки взима своите решения докато се занимава.