Последните постове са за hostbulgaria на сайта им е обявено и пускат мейлиСамо едно не разбрах както трябва- за host.bg ли става въпрос или за hostbulgaria?
За това трябва друга тема. И за двете, но в последните няколко поста коментираме Хост България.Само едно не разбрах както трябва- за host.bg ли става въпрос или за hostbulgaria?
Цената вече е вдигната.Суперхостинг ще вдигнат цените
И какво излиза - че са взели само клиентите, а не са купили цялата фирма.Малко допълнение:
Да, но не мисля, че във форума има човек, който се занимава с хостинг. Само за @Blinky се сещамсега е момента някой да пусне нискобюджетен хостинг и да направи агресивен маркетинг за да обере недоволните клиенти
Да, и да фалира след някоя друга година.сега е момента някой да пусне нискобюджетен хостинг и да направи агресивен маркетинг за да обере недоволните клиенти
Има, и то доста.Да, но не мисля, че във форума има човек, който се занимава с хостинг.
Не си прав. Ако искаш пиши на лично. Мога да ти предложа български хостинг от който съм доволен. Не искам да правя реклама тук. И цените им са приемливи.Като казах че ще вдигнат цената, имах в предвид че пак ще я увеличат. Те я увеличиха като направиха предното сливане, какво им пречи сега отново леко да покачат нагоре цените.
Лошото е че единствената алтернатива в БГ е ICN , от които съм по-недоволен отколкото от Суперхостинг