Аз лично използвам ns1 за момента и съм доволен. Не съм получавал писма за превишено процесорно време или нещо подобно. Имах леки затруднения със системата им, но като се свържа с поддръжката и веднага получавам адекватен отговор. Това не беше така при HostBulgaria. Оттам съм получавал само отговори, които да ме объркат още повече.Бате, в БГ има адски много алтернативи. Сещам се за няколко - Jump, ns1, cbox
И много други малки. Не гледайте само големите компании, все пак говорим за алтернативи, не за преки конкуренти. Да, останаха 2-3 големи щаба в момента, но има избор.
Стартирай нова, какво чакаш...Понеже не видях отделна тема, а гледам се е обсъждало тук... Много съм разочарован от случилото се с Хост България! От години ги ползвам и бях по-доволен, отколкото съм бил при други места - включително и там, където ме местят. Сега ще търся алтернативи. Жалко.
Викаш от всякъде дебнат намаления и отстъпки. Но да се говори за монопол на хостинг пазара е смешно. Има толкова избор.Все едно си в мола като си закупуваш хостинг/домейн, от всякъде отстъпки :Д