Здравейте,
не съм много добър май в описанията , но ще се опитам да обясна и да проследим заедно какво ще се случва с уеб сайт на около 1 месец.
Целта и идеята е да класираме сайта в хазартната ниша на топ позиция, така че дневно да получим поне по 1000 посещения от гугъл.
Ще имаме ключови думи които са доста трудни за класиране, но и такива които ще се лесни.
Всъщност тук изцяло процедурата ще е със повече спам линкове. Ще се опитам да брандирам домейна. Идеята е да видя какво ще се случи когато имам индексирани 5000 беклинка от уникални домейна, дали изобщо ще успея да достигна до там и какъв резултат ще даде това нещо. Конкуренцията е огромна в нишата, като почти всички сайтове използват или PBN или guest постове в сайтове като 24chasa, trud, novini, news и в почти всички медии в онлайн пространството.
Какво ще кажете за съотношението на ключовите думи, който сте използвали?
Ще използвам 3 различни ключови думички.
Марка (име на уебсайт)
Точно ключова думичка - money keyword
Click here
Какви статийки има в уеб сайта?
За момента имаме около 4 статийки с над 2 000 думички и 3 статийки с по около 1000 думички. В продължение на месец всеки ден ще се добавя поне по 1 статийка между 1000 и 2000 думички, като може и да станат повече статийки и повече думички. Да не забравя да спомена, че има една статия и на английски език, като ще се добавят и за там. Понеже ще се брандира домейна, мисля че е възможно да има леко класиране и там ако се получат нещата.
Как ще се индексират беклинковете?
Вярно е че повечето спам линкове ако ги оставиш няма да се индексират изобщо, но за целта ще използвам собствен метод за бързото им индексиране в търсачката, като това може да помогне това да стане VIRAL сайта.
Къде се класира уеб сайта сега?
Сайтът е на 1 месец, но по едната ключова дума която използвахме в една статийка се намира на втора страница, но си денси между 2 и 5 страница, като очакваме да се закотви на 11-12 място за сега. За момента имаме по 1-2 клика на ден.
Ето как изглежда в момента за нас сърч конзолата:
Има ли някакви беклинкове сега?
Да сайта има беклинкове които съм трупал за този месец.. около 50 contextual линка, и 100 друг тип линкове. Всичките са индексирани в сърч конзолата на гугъл.
Стартирам проекта днес , като очаквам и вашите мнения и идеи , какво друго мога да направя. Няма да използвам само спам линкове, ще създам и profile backlinks, както и web 2.0 от social networks. Откъдето можем да набавим линкове, от там ще вземем, като цяло. Дано да постигнем желаните линкове за около месец , месец и половина, макар че тук поставям срок 3 месеца.
$$$$$ Нека направим пари или да се откажем от google $$$$$
# ден първи 27.09.2019
Продължаваме тежката работа.
# ден трети 29.09.2019
не съм много добър май в описанията , но ще се опитам да обясна и да проследим заедно какво ще се случва с уеб сайт на около 1 месец.
Целта и идеята е да класираме сайта в хазартната ниша на топ позиция, така че дневно да получим поне по 1000 посещения от гугъл.
Ще имаме ключови думи които са доста трудни за класиране, но и такива които ще се лесни.
Всъщност тук изцяло процедурата ще е със повече спам линкове. Ще се опитам да брандирам домейна. Идеята е да видя какво ще се случи когато имам индексирани 5000 беклинка от уникални домейна, дали изобщо ще успея да достигна до там и какъв резултат ще даде това нещо. Конкуренцията е огромна в нишата, като почти всички сайтове използват или PBN или guest постове в сайтове като 24chasa, trud, novini, news и в почти всички медии в онлайн пространството.
Какво ще кажете за съотношението на ключовите думи, който сте използвали?
Ще използвам 3 различни ключови думички.
Марка (име на уебсайт)
Точно ключова думичка - money keyword
Click here
Какви статийки има в уеб сайта?
За момента имаме около 4 статийки с над 2 000 думички и 3 статийки с по около 1000 думички. В продължение на месец всеки ден ще се добавя поне по 1 статийка между 1000 и 2000 думички, като може и да станат повече статийки и повече думички. Да не забравя да спомена, че има една статия и на английски език, като ще се добавят и за там. Понеже ще се брандира домейна, мисля че е възможно да има леко класиране и там ако се получат нещата.
Как ще се индексират беклинковете?
Вярно е че повечето спам линкове ако ги оставиш няма да се индексират изобщо, но за целта ще използвам собствен метод за бързото им индексиране в търсачката, като това може да помогне това да стане VIRAL сайта.
Къде се класира уеб сайта сега?
Сайтът е на 1 месец, но по едната ключова дума която използвахме в една статийка се намира на втора страница, но си денси между 2 и 5 страница, като очакваме да се закотви на 11-12 място за сега. За момента имаме по 1-2 клика на ден.
Ето как изглежда в момента за нас сърч конзолата:
Има ли някакви беклинкове сега?
Да сайта има беклинкове които съм трупал за този месец.. около 50 contextual линка, и 100 друг тип линкове. Всичките са индексирани в сърч конзолата на гугъл.
Стартирам проекта днес , като очаквам и вашите мнения и идеи , какво друго мога да направя. Няма да използвам само спам линкове, ще създам и profile backlinks, както и web 2.0 от social networks. Откъдето можем да набавим линкове, от там ще вземем, като цяло. Дано да постигнем желаните линкове за около месец , месец и половина, макар че тук поставям срок 3 месеца.
$$$$$ Нека направим пари или да се откажем от google $$$$$
# ден първи 27.09.2019
- Добавих нова страница 800 думички.
- Имах малко беклинкове, пуснах ги да се индекси рат, около 200 броя, надявам се поне 50 броя да са индексирани до 24 часа.
- Утре ще напиша нова статия и ще пусна GSA да поработи малко.
- Добавих нов букмейкър - статийка с 2500 думички. Пуснах да се индексира в гугъл.
- GSA поработи малко днес , малко наливах контекстуал линкове.. ето резултата:
Продължаваме тежката работа.
# ден трети 29.09.2019
- Написах 2 статийки. Едната е 1500 думички, другата е 1000 думички. Индексирани са в гугъл вече.
- От т.н. беклинкове пуснах около 70 броя да се индексират. Продължаваме утре с нови 70.
- Утре ще напишем още 2 статийки с 1000+ думички. И няма да е лошо да набавим малко Profile линкове от HIGH DA сайтове.
- Нова статия с 1500 думички. Изпратени са нови линкове за индексиране. Сега е 00:30 , през деня ще правя още неща.
- Току що изпратих нова порция беклинкове за индексиране в гугъл. Писах и една статийка 1000+
- Добавих Social Share buttons
- Добавих това нещо за GDPR/COOKIE LAW макар че аз не приемам регистрации и не държа някакви лични данни, но както и да е всички сайтове имат и викам може и да е от полза.
- Проверката ми показа че от 210 изпратени за индексиране линка , 95 са индексирани в гугъл. Уникални домейни. Google в момента си мисли че сайтът ми набира популярност всеки ден..
- Нова статийка около 1300 думички..==>> Веднага след като се индексира в гугъл заех 1-ва позиция по оптимизираната ключова думичка. Може да не носи трафик, но пък ще има някакъв авторитет пред гугъл
- Още една статийка 850 думички
- изпратени са нови линкове за индексиране..
- Наблюдавам че написаните нови статийки заемат места между 8 и 15 място.. да вярно е не са много търсени думички , но все пак е добре да се започне от 1-2 страница вместо от 8 страница примерно..
Последно редактирано: