След като се индексират, ще споделиш ли резултати за търсенията? Иначе поздравления за кейс стъдито което си почнал.
Разбира се ще споделя очаквам до 2-3 седмици някакви резултти
След като се индексират, ще споделиш ли резултати за търсенията? Иначе поздравления за кейс стъдито което си почнал.
Никакъв шанс за успех, според мен. Навремето успях да направя нещо подобно с един домейн, но за Русия. Голяма грешка.....
Един ми даваше 4000 лв за него отказах. Самият факт, че от септември до сега нищо не се променило. Това 5-та, десета страница нищо не значи. Въпрос на време е да това нещо да бъде наказано. Дори да успееш по-някаква причина в дългосрочен план все ще му се случи нещо. SEO-to за мен трябва да е устойчиво, да се прави бавно и безрисково.
Това ми изглежда трудно постижимо, ако не са спам. Дори най-добрите страници нямат и 1/3 от тези линкове.5000 беклинка от уникални домейна
Това ми изглежда трудно постижимо, ако не са спам. Дори най-добрите страници нямат и 1/3 от тези линкове.
[/QUOTEразбира се че е спам
те изгоряха редиректите след последния update, следващото което ще "гръмне" са PBN мрежите, тук със спам линкове....По-добре взимайте качествени връзки от авторитетни и тематични сайтове,
Ако PBN-а е качествен (хубави домейни, които са отлежали със съдържанието преди да се слагат линкове, нисък OBL, хубаво съдържание) и добре прикрит не може да се очаква да "гръмнат". А некачествените мрежи гърмят много отдавна, тук няма нищо ново.те изгоряха редиректите след последния update, следващото което ще "гръмне" са PBN мрежите, тук със спам линкове....
това е за Турския пазар и за момента имам 3 регистирации, без депозити все още , но все още не съм наблъскал много много реклами.. има само сайдбар реклама