Не съм се мешал в ядрена енергетика.А, ти па кво разбираш от ядрена енергетика, експерте?
Какъв кусур ѝ намираш и каква алтернатива на ядрените електроцентрали предлагаш?
Не съм се мешал в ядрена енергетика.А, ти па кво разбираш от ядрена енергетика, експерте?
Какъв кусур ѝ намираш и каква алтернатива на ядрените електроцентрали предлагаш?
Жена дет не кълне, не е жена. Мъж койт не псува не е мъж.Иван очевидно е фен на грубата комуникация и не поема чужди идеи ако не са придружени с некоя псувня.
Задавам такива, които в процеса на разговор се оформят и не виждам, това да е самообучаваща се програма. 5-6 Разговора съм провел, не повече. Виждам анализ на данни с готови отговори. Подобно на шах, но с много повече отговори на даден въпрос/ход.Като гледам дефа с какви въпроси ангажира чатчето, то е напълно възможно съвсем скоро да му изпушат машините. Тъй че споко.
Да ти кажа честно, някои отговори след като ги анализирам на моменти ме плашат, защото се показва и наивитет. И тук отива в съвсем друго направление, защото една база от данни, не може да е наивна.Добре, че технологиите се равиват
Потребител на Twitter под псевдонима sid откри , че популярният чат бот ChatGPT може да намери истински ключове за активиране на Windows 10 и Windows 11. За да направи това, той поиска от невронната мрежа да се преструва, че тя е негова баба, четейки му лицензионни кодове за Microsoft операционни системи преди лягане .
AI с радост предостави цял списък от кодове, за които sid твърди, че всъщност са му помогнали да активира своя Windows 11.
Никой не може да ни измести !Според мен ChatGPT скоро ще измести и нас във форума.
Вече Ви измести.Никой не може да ни измести !
AI чатботове генерират работещи ключове за активация на Windows
Изкуственият интелект може лесно да бъде измаменtechnews.bg