Какво е cj ? Т.е. какво означава съкращението и какви продукти разпространява тази афилиейт програма?
успех ще ти пратят следваща цел да повториш това е пръвата ти продажба нали? следваща цел да работиш повече по развитието на саита от които дошла и ще доидат още
да 1-вата е аз го бях отписал саита :lol:, сега ще накача малко контент
ами те повечето сайтове ги зарязват така защото не идва кинта бързо ама като е достастъчно барнат (насео-ван ) и (налинкван) и след време като поостарее ще даде резултат
Те за това във форумите казваха за Общо за СЕО - content + links, но слагат контент преди това. Ние само да си правиме изводите. Продаължавай си и с натрупаните преди това (остартяли) линкове ще си хванеш стабилен трафик и няма да ти е като изненада идваща продажба.но като гледам контента дава по долям резултат от събмита :shock: по влизания...
ще трябва да му сложа още тогава
Те за това във форумите казваха за Общо за СЕО - content + links, но слагат контент преди това. Ние само да си правиме изводите. Продаължавай си и с натрупаните преди това (остартяли) линкове ще си хванеш стабилен трафик и няма да ти е като изненада идваща продажба.
Успехи в начинанието и дано да споделиш приятни новини след известно време.
Абсолютно същите спомени и планове като колегата 97-98гг. някъде работих предимно с тях. Хем им пъхах банерите по сайтове, абсолютно противопоказани им като изпълнение тип eurorank.net и bgtop100.com (ако някой си ги спомня) и пак ги одобряваха и си плащаха като пичове. И изведнъж спряха.Сега като видях колегата, че е заработило отново мисля да се върна.
Да, непременно да се похвалиш и да метнеш едно мнение тук: , ако не си го направил. Мерси предварително и заслужаваш много чекове, знам, защото те знам от началото, откакто пристигна тук във форума. Както и всички, но при някой си личи, че се интересуват и четат. Искам да им изкажа голямо уважение за това. Затова всичко, което постигате се дължи на вас самите - останалите само леко побутват напред.мерси за пожеланията, като пратят чек щa кажа :d